• 1
  • 2
Всички имаме коли, нали ?
професионал - специалист
Приятели спешно ми трябва гарнитура за глава на посочената машина за бутала 82мм. Някакви идеи за магазин или втора ръка!?
p.v.x - майстор
Попитай тук-http://www.venterz.com/about.php

Коректни са.Ползвал съм услугите им. :rock:
професионал - специалист
Благодаря! Утре ще звъня. :partyman:
montoya - майстор
От Перник си гледам, има магазин с такива резервни части до ТЕЦ-а на 202-ра, бившата де, сега история славянобългарска
професионал - специалист
Днес звънях до ГО но не са правили точно този модел - правили са за 88 и 89 мм бутала. Искат отпечатък от главата и ще я направят срещу 58лв. Чакам отпечатък от главата и ще пращам - те ще са. Звънях на арменците до Мото-Пфое но нямат, а не са и имали такава.
shotik - майстор
Попитах един собственик на ГАЗ ,но е 53 , та той ми каза ,че в Илиянци на площада има магазин за части за камиони и от там си е купувал гарнитури, но дали има такива каквито ти трябват не знае.
kr1100 - майстор
професионал написа:
Днес звънях до ГО но не са правили точно този модел - правили са за 88 и 89 мм бутала.
Ако опреш за материал мога да ти изпратя имама 2 и 3 мм дебелина.Имам и латун б 0,3мм.
Днес питах 1 позната , която прави гарнитури - нямала мостра / юрнек/
професионал - специалист
Благодаря, колега! Впрочем във "Вентерз" също нямат заготовка за гарнитура с този размер, но пък намериха от някакъв склад, някакъв познат на шефа им една останала такава гарнитура и ми я пратиха на същата цена на която са я взели (а тя е почти два пъти по-евтина от тези правени от тях). С две думи - много точни хора! :partyman: Джипката вече кара сено, а аз им се обадих да поръчам друга за всеки случай - предвид трудното намиране.
Antonii - майстор
Мисля, че от Волга ставаха за 469. Дали не стават и за 69.
професионал - специалист
Не знам дали става - от вуйчо ми (джипката е негова) съм чувал, че този мотор бил като на "Варшава" май - дано не бъркам, но мисля, че не.
  • 1
  • 2

Тема "Гарнитура за глава на ГАЗ 69" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: