Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
p.v.x - майстор
marinelageorgieva написа:
Наистина най-добре по-скоро времето, което ще изгубиш в това да четеш какво и що да сложиш, вземи се разрови за хубав модел на ниска цена. Хората са го измислили достатъчно добре.
Те затова са URL адресите. Особено в подписите на регистрираните потребители.Подчертани и шрифтово крещящи. :rock:

:heart: Спално бельо ---> http://cott.....lors.eu :heart:

Ами човека , може да иска да си го направи сам . Да се увери в собствените си възможности . Да се убеди , че е попаднал на правилното място. Във форума - Направи сам.

:rock:
Последна промяна от p.v.x на вт юли 05, 2016 2:37 pm, променено общо 1 път.
nikolovvd - майстор
Е как да го направи сам, като не може да прецени в какво да напъха батериите.
Не съм сигурен, но една пластмасова ос (тръбичка) от факс хартия може и да свърши работа, но някой вече и това взеха да спестяват.
marinelageorgieva - помощник
p.v.x написа:
marinelageorgieva написа:
Наистина най-добре по-скоро времето, което ще изгубиш в това да четеш какво и що да сложиш, вземи се разрови за хубав модел на ниска цена. Хората са го измислили достатъчно добре.
Те затова са URL адресите. Особено в подписите на регистрираните потребители.Подчертани и шрифтово крещящи. :rock:

:heart: Спално бельо ---> http://cott.....lors.eu :heart:

Ами човека , може да иска да си го направи сам . Да се увери в собствените си възможности . Да се убеди , че е попаднал на правилното място. Във форума - Направи сам.

:rock:
Така е прав/а си. Грешката е моя и се извинявам. Съвсем бях забравила основната тема на форума. Благодаря и поздрави!
hidrazin - майстор
Нали не мислиш че някой ще си купи от памучните ти парцали???
Иначе да, стават за бърсане на мазнотии по колата...
:partyman:

Тема "Как да си направя фенерче по елементарен начин?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: