Нека намерим най-тънките цени.
fore - майстор
Купих Импакта и потапящият се циркуляр. Драйвера заради резервната батерия за флекса. Да я видя колко ще работи с него. От две отворени машини едната имаше по голям шум от редуктора и мотора и се въртеше по бавно. Абе като за Българи е стоката - трето качество. :) Питах едно момче за циркуляра дали е добър, понеже го беше замъкнал в количката си. Каза че на Фестул били по 1000 лева аналогичните. Ще го ползвал за профи. :) Показа ми потапянето и спомена че било много удобно.

Правите чираци са по редки и са интересни, а и тези като стиска също. Та може и да замъкна едни другата седмица.

Дремела го има в Актуални на Страницата им- 55 лева е ! Вземам го да има два. На Спарки е подобен.

Трябва да полирам един часовник Сейко-стъклото. Има няколко леки деруги. Та се сетих че освен пастите на 3М които имам за колата имам и тия гумените от комплектите за дремел на Лидл.

Така и не разбрах добре как се ползва тази гумена субстанция точно и ще ми свърши ли работа за полиране на стъкло ??? :?
Kasap - специалист
fore написа:
Трябва да полирам един часовник Сейко-стъклото. Има няколко леки деруги. Та се сетих че освен пастите на 3М които имам за колата имам и тия гумените от комплектите за дремел на Лидл.

Така и не разбрах добре как се ползва тази гумена субстанция точно и ще ми свърши ли работа за полиране на стъкло ??? :?
И мен ме вълнува въпроса с полирането на закалено стъкло. Ако отбележиш напредък, моля да го споделиш! :partyman:
mitko64 - майстор
nikolson написа:
Някакво мнение за чираците. Размер, надеждност...Помислих, че цената на магнитите е за комплект, ама е за бр. Отпадат.
Дребосъци са си, имам ги от три години. Ако те спира размерът им, по- добре не се разкарвай. Eто им размерите http://www.lidl.de/de/powerfix-3-teilig ... et/p219676 .
mitko64 - майстор
mgbagera написа:
mitko64 написа:
След два месеца чакане, най-после пускат дремела другия четвъртък.
Защо след 2 месеца чакане? Този дремел не е пускан от юли, миналата година (или поне аз не съм го засичал). Пускаха някакви други, значително по слаби за декорации.
Тогава се разбра(в началото на май) че със сигурност ще го пуснат пак в продажба. Обикновено до месец ги пускат продуктите, след като излезе упътването.
nikolson - майстор
mitko64, мерси за линка. Тая дължина ме устройва.
mgbagera - специалист
mitko64 написа:
Тогава се разбра(в началото на май) че със сигурност ще го пуснат пак в продажба. Обикновено до месец ги пускат продуктите, след като излезе упътването.
Този по различен ли е от миналогодишния ?
Николай Николов - специалист
Взех ударния гайковерт и моето мнение е:

- Компромиси са правени с качеството на материалите (не е болка за умиране)
- Мотора звучи много по-зле от Макитата
- По-обемист и по-тежък е (което е оправдано заради по-добрите параметри)
- Само една батерия - крайно неудобно за продължителна работа
- Бавно зарядно

+ Цената за 180 нютона е перфектна
+ 3 години гаранция
+ Има списък с допълнителни аксесоари, като втора батерия, втора батерия с по-голям капацитет, зарядно и др. (сайта им не работи, но тепърва ще звъня по телефона да видим как е обслужването)

Правих бързи проби - като цяло съм доволен от показаното. За тази цена е чук и мога да преглътна минусите изписани по-горе.

Ето и снимка един до друг и наложени един върху друг

Прикачен файл

024.JPG

Прикачен файл

023.JPG
mitko64 - майстор
mgbagera написа:
mitko64 написа:
Този по различен ли е от миналогодишния ?
Mоделът си е същият от 2 години, аз го имам от 2014г, донесен от Германия. На последния обаче са добавили приставка с LED осветление.
Гост - специалист
Купих тази сутрин ексцентършлайфа, ама ще го връщам май, тъй като няма регулиране на оборотите.
На празен ход- с 24000 об/мин.
stan73 - майстор
Николай Николов написа:
Взех ударния гайковерт и моето мнение е:

- Компромиси са правени с качеството на материалите (не е болка за умиране)
- Мотора звучи много по-зле от Макитата
- По-обемист и по-тежък е (което е оправдано заради по-добрите параметри)
- Само една батерия - крайно неудобно за продължителна работа
- Бавно зарядно

+ Цената за 180 нютона е перфектна
+ 3 години гаранция
+ Има списък с допълнителни аксесоари, като втора батерия, втора батерия с по-голям капацитет, зарядно и др. (сайта им не работи, но тепърва ще звъня по телефона да видим как е обслужването)

Правих бързи проби - като цяло съм доволен от показаното. За тази цена е чук и мога да преглътна минусите изписани по-горе.

Ето и снимка един до друг и наложени един върху друг
Защо бавно зарядно ?
На моята машина, но закупена от Германия е бързо (за 1 часа). Да не би тук да ги пускат с бавни ?

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: