Нека намерим най-тънките цени.
Николай Николов - специалист
1 час си е бавно :-D Бош имат 15-20 минутни зарядни. На макитата отнема около 30 мин.
stan73 - майстор
А аз си мисля, че много се разгевезихте, да не говорим каква лудница става в акумулаторните батерии при толкова ускорен заряд, и да не говорим и за разликите в цените...
П.П. Срещу 40 до 47 лева още и си с втора батерия яко в джаза дето се вика... (профита такива :-D :axe: )
nikolson - майстор
Николай Николов написа:
1 час си е бавно :-D Бош имат 15-20 минутни зарядни. На макитата отнема около 30 мин.
Една 3 Ач батерия едва ли можеш да я събориш за час. А 4 Ач батерии вече са на почти същата цена като 3 Ач при някои фирми.
Някой може ли да направи ревю на циркуляра? Добър ли е ако ще го купуваш като първи такъв инструмент (предполагам да, но все пак...). Нещо по-специфично има ли по този инструмент и т.н. Не ми трябва за профи, а за хоби. Качествено рязане на шперплатови плоскости и плотове.
nikolson написа:
Николай Николов написа:
Една 3 Ач батерия едва ли можеш да я събориш за час. А 4 Ач батерии вече са на почти същата цена като 3 Ач при някои фирми.
Напълно неприложимо при Парксайдския, който е с 1.5 Ач батерия. :|
stan73 - майстор
Батерията от ъглошлайфа е по-голяма и става и на импактера. Да не говорим, че и за болшинството ползватели (като мен и още много други) един или 2 заряда на батерията ще са предостатъчни за година.
mitko64 - майстор
Сутринта се обаждах в сервиза на Гризли да питам за батерия на 12 волтовия- вече имат на цена 40лв. Попитах и за батерии на impact driver-a, казаха че са ги поръчали(1,5 Аh), но цена не знаят още. 2,6Ah няма да внесат, малко се ядосаха, викат -който му трябва да си търси в Румъния :-D .
А за ревю на циНкуляра има на стр. 437 на колегата Griffin. Аз цяла седмица му се чудех, но реших да запазя патроните ако пуснат настолния.
mitko64 написа:
Сутринта се обаждах в сервиза на Гризли да питам за батерия на 12 волтовия- вече имат на цена 40лв. Попитах и за батерии на impact driver-a, казаха че са ги поръчали(1,5 Аh), но цена не знаят още. 2,6Ah няма да внесат, малко се ядосаха, викат -който му трябва да си търси в Румъния :-D .
А за ревю на циНкуляра има на стр. 437 на колегата Griffin. Аз цяла седмица му се чудех, но реших да запазя патроните ако пуснат настолния.
По западата батерията е между 15 и 25 евро. Нищо чудно тука да е повечко :lol:
mitko64 - майстор
Нашенци евтинко я дават, ето цените в Grizzly. de https://grizzly-shop.de/Akku-12V-15-Ah .
Eто и за драйвера цени https://grizzly-shop.de/Parkside_6 .
Последна промяна от mitko64 на чет юли 07, 2016 4:57 pm, променено общо 1 път.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: