Махни това спално бельо от подписа, щото много се набива в очи и ще ти се наложи да сключваш договор за спонсорство с форума 

mitaka_vk написа:Аз имам въпрос? Защо не използвате муфи за тръбите достатъчно евтини са за да си създавате главоболието с нагряване и разширяване на тръбите. Отделно че допускането на грешки при този метод е доста голям за да се използва пълноценно.Питаш и ще ти отговоря. Всичко се прави с муфирани елементи, но има едно - НО. А то е че всички ПВЦ тръби са елипсовидни. Заключение на професорите в Строителния университет и това не може да се избегне при производството им. Поради тази причина тръбите се калиброват при работа и монтаж. Калиброването го препоръчват да се прави като се нагрява ( не с рекламни брошури
VLADO66 написа:Махни това спално бельо от подписа, щото много се набива в очи и ще ти се наложи да сключваш договор за спонсорство с форумаПо-скоро администраторът трябва да каже дали този подпис не е от спонсорите наистина. Имам предвид, че дамата за два дена нацвъка сума ти безсмислени постове с "крещящия" си подпис и нямаше банАн, а други го отнесоха много бързо за същото. И едва ли админа и модовете са толкова кьораФи, та не са го видели...
mitaka_vk написа:Аз имам въпрос? Защо не използвате муфи за тръбите достатъчно евтини са за да си създавате главоболието с нагряване и разширяване на тръбите. Отделно че допускането на грешки при този метод е доста голям за да се използва пълноценно.Схванах за кои муфи става на въпрос...
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: