LazarGanev написа:Мерси Мама МуНавлизаме в офтопик , но благодаря за отговора.
Врабец, нямаше, що питаш?
А питам , защото не виждам причина да не го правя , освен явния офтопик.

MamaMy написа:Изпратил съм файл на ЛС.Получих ЛС. Утре ще изпълня обещанието си. Предполагам , че файла е с лично твоя информация , което предполага и авторски права. Идеята е да коментираш тук в темата тази информация и да ни посъветваш. Със идеята да вземем правилни решения.
Само дето е заключен, но така работата е сигурна
А безплатния файл на Стаменов е като трошичка от информацията. Дори може да се окаже и грешната трошичка
p.v.x написа:Получих ЛС. Утре ще изпълня обещанието си. Предполагам , че файла е с лично твоя информация , което предполага и авторски права. Идеята е да коментираш тук в темата тази информация и да ни посъветваш.Симеоне, тя топлата вода е открита само първия път. Всеки следващ само я преоткрива. По същия начин и ти. Искаш информация която е известна на хората от векове. Обаче вместо да потърсиш сам в духа на бившия форум, искаш да ползваш благата на готово. Е, аз не искам тези пари за да продавам информацията. Аз продавам труда си да я намеря, да я синтезирам и да ти я предоставя в сдъвкан и годен за ползване вид, като гарантирам и истинноста и. Иначе може да предявиш искане и за авторски права върху народната музика. Нали ти си народа.Въпроса е друг ако отговора ми е част от професионална тънкост която не е обявявана официално. Като Практикуващ дадената професия аз изкарвам пари с тази информация. Значи, спускаки я на теб и ти ще започнеш да изкарваш пари с нея или дори ще ме конкуриращ. Е, защо тогава да ти я давам безплатно? Има ли значение дали аз съм открил топлата вода ако искам да ти я продам? Ако има, върви съди Ковашки. Той едва ли е открил и парното и топлата вода, но продава яко и съпо все едно държи патентните права върху нея.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: