Съвети от майстори за майстори. Полезни проспособления и инструменти.
LazarGanev - "Велик майстор"
Мерси Мама Му
Врабец, нямаше, що питаш?
p.v.x - майстор
LazarGanev написа:
Мерси Мама Му
Врабец, нямаше, що питаш?
Навлизаме в офтопик , но благодаря за отговора.

А питам , защото не виждам причина да не го правя , освен явния офтопик. :rock:
LazarGanev - "Велик майстор"
А, щом нямаш причина да не питаш е друга работа. Тогава продължавай :wink:
Чираче - майстор
А защо тоя страница ми се отваря с по-големи букви? Да не би да е платена? Или само при мене е така?
DundyTheCroc - майстор
И при мен са едри буквите, ама е бял кахър това, без това с годините съм станал късоглед, глезят ме така :-D
Andri01 - майстор
"...А защо тоя страница ми се отваря с по-големи букви? Да не би да е платена? Или само при мене е така?..."
Платена е. Който пише тука-му плащат. Плаща се на квадратен метър буквички ! :-D
p.v.x - майстор
MamaMy написа:
Изпратил съм файл на ЛС.
Само дето е заключен, но така работата е сигурна :)
А безплатния файл на Стаменов е като трошичка от информацията. Дори може да се окаже и грешната трошичка :-D
Получих ЛС. Утре ще изпълня обещанието си. Предполагам , че файла е с лично твоя информация , което предполага и авторски права. Идеята е да коментираш тук в темата тази информация и да ни посъветваш. Със идеята да вземем правилни решения.
Качвам ти обещания клип , за да разбереш , че съм сериозен.Обърни внимание на часовника , и часа на публикацията ми. :rock: https://www.youtube.com/watch?v=V3C7BPpooSg
MamaMy - майстор
p.v.x написа:
Получих ЛС. Утре ще изпълня обещанието си. Предполагам , че файла е с лично твоя информация , което предполага и авторски права. Идеята е да коментираш тук в темата тази информация и да ни посъветваш.
Симеоне, тя топлата вода е открита само първия път. Всеки следващ само я преоткрива. По същия начин и ти. Искаш информация която е известна на хората от векове. Обаче вместо да потърсиш сам в духа на бившия форум, искаш да ползваш благата на готово. Е, аз не искам тези пари за да продавам информацията. Аз продавам труда си да я намеря, да я синтезирам и да ти я предоставя в сдъвкан и годен за ползване вид, като гарантирам и истинноста и. Иначе може да предявиш искане и за авторски права върху народната музика. Нали ти си народа.Въпроса е друг ако отговора ми е част от професионална тънкост която не е обявявана официално. Като Практикуващ дадената професия аз изкарвам пари с тази информация. Значи, спускаки я на теб и ти ще започнеш да изкарваш пари с нея или дори ще ме конкуриращ. Е, защо тогава да ти я давам безплатно? Има ли значение дали аз съм открил топлата вода ако искам да ти я продам? Ако има, върви съди Ковашки. Той едва ли е открил и парното и топлата вода, но продава яко и съпо все едно държи патентните права върху нея. :razz:
Чираче - майстор
MamaMy написа:
[ Ако има, върви съди Ковашки. Той едва ли е открил и парното и топлата вода, но продава яко и съпо все едно държи патентните права върху нея. :razz:
Фамилията му е КоваЧки. Обикновен тарикат, търговец на консерви в Русия.

Тема "Съвет за осветление" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: