Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
ivanovbg - майстор
И един подарък: http://dox.bg/files/dw?a=2d0f3ee7a0
:partyman:
stoianov_n - специалист
:motz: :censored:
Българска работа...
Можеш да изкараш човека от селото, но селото от човека никога. :-D
Е Иванов ще ти направя кефа да ти отговоря. Тука кенефите ги мият такива ''професори'' като теб, които иначе са толкова способни че чак и работа не могат да си намерят, защото всичко разбират и всичко могат. В същото време дремете по цял ден по кафенетата и форумите. Ти за моите пари и какво мога да си позволя или не, не се притеснявай. Мисли как ще си платиш тока и интернета този месец, защото като те гледам колко си зает най - вероятно мама и тате още ти плащат сметките. Благодаря ви на всички за лекциите и вземете се хванете да работите нещо, защото държавата заради вас е на това дередже. Между другото от този форум очаквах само някакъв съвет и мнение преди да закарам колата в сервиза, за да знам какво точно да сменя и да не плащам по 60 евро на час на пишман майстори за работата им. Така че Иванов благодаря ти и не ме занимавай повече с твоите комплекси ако обичаш. Ако имаш нещо по темата Ок., ако не просто не се включвай. Лесно е и е въпрос на възпитание което на теб липсва от това което виждам. Лек ден на всички и благодаря за съветите от разумните посетители на този форум.
nikolovvd - майстор
Че те повечето са пенсионери и си гледат доматите на село, а това че дават безплатни консултации на някой младежи е само бонус за младежите. А тези дето "седим по кафенетата" караме коли на 5-6 години, купени от магазина, а не от моргите в Германия и изкарваме на месец почти колкото германците, без да ругаем себеподобните. :lol:
ivanovbg - майстор
Могло значи, ама трябва да се напънеш. Вероятно съм по добре платен от теб, ама не е тема на настоящия разговор, а и вероятно мога да ти бъда баща! Ако не ти представлява трудност кажи в коя държава и град си да те пратя при някой колега дето знам, че щети свърши работа. Е ако имам човек там де.

Иначе работя тук: https://www.facebook.com/heedauto/

nikolovvd - майстор
Направо сме готови за една група "Направи си сам", където задължително трябва да има една "Направи СЕ сам". :lol:
ivanovbg - майстор
simplex написа:
velichkov75 написа:
...
Браво, Ванка. ЦРУ събира данни. Имам ти името, имам ти местоработата, ей са ти идвам на гости.
На по бира!!! Но не съм Иван и ще се радвам да се запознаем на живо :)
ivanovbg - майстор
:-D То фордовете по принцип са си бегачки - бягат от собствениците си :yawinkle:
nikolovvd - майстор
Веднъж седмично се събират на OMV-Люлин 10 до тунела.
Там могат да я разглобят и сглобят за 2-3 часа всяка Неделя.
dundurma - специалист
айде и аз да ги изям......ако не уважаваш ЕЗИКА,поне уважавай ХОРАТА,от които търсиш ПОМОЩ.иначе ПАСАТ 99,ремонт с въпроси за ПО-ТЪНКО и ВИСОКО ЗАПЛАЩАНЕ..........МНОГО ТА ЗАМОЛВАМ

Тема "vw passat b5 1999" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: