Нека намерим най-тънките цени.
agj - майстор
cholev написа:
Добре сте вие. Куфар шпатули. а аз съм се засилил на маската и електрожена. Бам 300марки надолу #-o
И маската и електрожена сме ги ккоментирали в темата.Моя съвет е избщо да не се заглеждате по електрожена.
Прекалено скъп за тия 80 Ампера!
Пък дори и да беше по евтин пак не си заслужава!
За маската е горе долу същото- за тая цена може да си купиш по добра.
Vacvi - помощник
Здравейте!
Посъветвайте ме по отношение на ИНВЕРТОРЕН ЕЛЕКТРОЖЕН PISG 80 A1 или да изчакам ЕЛЕКТРОЖЕН PESG 120 B2?
Аз съм начинаещ, не съм заварявал досега, трябва ми за дребни неща по двора и на градината.
Едва ли ще заварявам нещо по дебело от 5 мм. Един приятел ми каза, че предишния трансформаторен модел ЕЛЕКТРОЖЕН PESG 120 A1 изключвал след десет минути работа (вероятно температурна защита).
Според техническите данни ИНВЕРТОРЕН ЕЛЕКТРОЖЕН PISG 80 A1 е за 80 ампера, а ЕЛЕКТРОЖЕН PESG 120 B2 е за 100 ампера ток.
stan73 - майстор
cholev написа:
Добре сте вие. Куфар шпатули. а аз съм се засилил на маската и електрожена. Бам 300марки надолу #-o
и
Vacvi написа:
Здравейте!
Посъветвайте ме по отношение на ИНВЕРТОРЕН ЕЛЕКТРОЖЕН PISG 80 A1 или да изчакам ЕЛЕКТРОЖЕН PESG 120 B2?
Аз съм начинаещ, не съм заварявал досега, трябва ми за дребни неща по двора и на градината.
Едва ли ще заварявам нещо по дебело от 5 мм. Един приятел ми каза, че предишния трансформаторен модел ЕЛЕКТРОЖЕН PESG 120 A1 изключвал след десет минути работа (вероятно температурна защита).
Според техническите данни ИНВЕРТОРЕН ЕЛЕКТРОЖЕН PISG 80 A1 е за 80 ампера, а ЕЛЕКТРОЖЕН PESG 120 B2 е за 100 ампера ток.
Моят съвет и към двамата е - не си купувайте този слабият инверторен електрожен.
Във форума има колеги, например Пансим и Драгозов (единият е производител, а другият е вносител на мноого по-добри машини на достъпни цени). Съвсем спокойно може да си закупите от тях. И с някоя от техните машини ще може да си свършите някаква работа без да Ви изключва постоянно защитата.
fore - майстор
Stan, те тия двамата са като навит и купуват Лидлските инструменти с колекционерска цел ми се струва. :mrgreen:

Vacvi ??? Как 5 мм с тия 80 ампера бе човек. Ти ако успееш да заваряваш до 2 мм с 2,6 мм електрод ще е супре даже.

5 мм си е чукаси и винкела. И иска поне 3,2 мм електрод принципно. Може и с по тънък да се работи. Но машина от 80 А ще се товари много с 3,2 мм.

Явно не си много наясно с заваряването изоснови.
cholev - майстор
Може и с колекционерска да е. :rock:

Добре, че не прочетох по рано за това че не може да се заварява с 2.5мм 5мм винкел, защото скоро заварявах пантите на вратите на гаража с моя PESG120A1, който вече съм обещал на колега от форума. Та пантите са тръба, желязо 12мм, винкел над 5мм (ще го премеря довечера)
Всичко което не е парксайд при мене заминава. Който донесе довечера 50лв ще отнесе Sparky BUR150E за 30лв и комплект стойка за шлайфер поверфикс и шлайф малък 'ловеч' (двете в комплект 2х10лв) за 20лв (с монтиран диск 115мм бонус :-D )
kozl - майстор
gnt69 написа:
Моля моля купих 3 верта и три флекса. Който искаше за него купих. :partyman:
Колко е цената на вертовете в Румънско, че се загубих в темата и не мога да я открия.
Аз си взех от Валенсия за 50 евро. Ама нямаше флексове :sad:
fore - майстор
Абе то може, че даже е и по добре с по тънък електрод да се работи, но 5 мм не е тънак винкел/шина.

Щото колегата както го казва че до 5 мм щял само да заарява, излиза че е тънко това.

Гаранция че при 5 мм ще залепва повече дори и с 2,6 мм електрод с тия макс 80 ампера.

И са какво cholev, казваш да махам тоя 200А Мосфет дето го има и Спаркитата и да наблягам на Лидлските пръчки с които и без това се зарих. :prayer:
Последна промяна от fore на пон юли 11, 2016 2:07 pm, променено общо 1 път.
cholev - майстор
Казах, че аз ги махам.
Да ти пазя ли BUR-a 30лв. Бачка. Ама ме дразни и за да не го хвърля в коша го подарявам (30лв са си подарък)
http://www.onlinemashini.bg/udarna-borm ... 600w-/1563
fore - майстор
Имам Елтоският аналог на тази дрелка-класика. Аз съм Класик човече........... :wink:

Лидлските инструменти са ми за цвет в шкафа. :wink:
Kumay - майстор
cholev написа:
Казах, че аз ги махам.
Да ти пазя ли BUR-a 30лв. Бачка. Ама ме дразни и за да не го хвърля в коша го подарявам (30лв са си подарък)
Ако бормашината е в добро състояние този колега търси нещо подобно

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: