Най - вълнуващия въпрос зимно време.
LazarGanev - "Велик майстор"
Монтирахме вече 2 механизма

Прикачен файл

IMAG0869[1].jpg

Прикачен файл

IMAG0868[1].jpg
filmatoplo - майстор
Браво супер ,само че това трябва да е при всеки поръчан котел .
andy_forresite - майстор
Филмче, според мен от Грейко са прочели твои мнения относно подобренията по котела и ето го резултата. Ти отдавна спомена "турболатори", пружинен почистващ механизъм с ръчка. Аз ако съм от грейко, захвърлям всичката работа по котли и горелки и правя една камина специално за теб ... с отстъпка 35% като първи Заслужил клиент :lol:
Стоян Петришки - специалист
по добре камината да е безплатна за него за да не спира да им дава идеи :partyman:
filmatoplo - майстор
Давал съм идеи за котела ,не лично на производителя ,те сами си работеха по случая ,от къде са взимали идеи не знам нали са инженери .Писъл съм още в началото че този котел ако има пружинен почистващ турболатор -цена няма да има .Вярвам че още ще се подобри ,ако пружините останат задължителна съставка ще е най добре.
шоп - майстор
Тия ''инжинери,, си правят подигравка. За 575 лв без монтажа можеха да продават и направят в пъти по-качествен продукт. Тази система е в духа на форума и е добра за самодел с бюджет 20-30 лв. но с тия 8мм шпилки това прилича направено като от детски кръжок или в час по трудово :x
andy_forresite - майстор
Предполагам че ще го поставят на всички котли, че ще подобрят вида и изработката на механизма и че това почти няма да повиши цената на котела.
LazarGanev - "Велик майстор"
Аз пък предполагам, че няма да го слагат задължително на цялото производство, а ще остане като опция. Пък оптимисти като шопа могат да решат да си го направят за 20-30лв, особено като имат модела :) . Не разбрах кое му е некачественото на продукта? Това, че конструкцията е проста и може да се направи и в домашни условия го смятам за предимство, а не за недостатък. Факт е, че работи безупречно.
filmatoplo - майстор
Няма лошо от критика точно тези елементи трябва да са здрави ,кой може кой не може ще ги ръчка - за един сезон ще се скапе ,още повече тия елементи се печат на 120 гр ,някой може да позабрави чистенето всеки ден и да спече пружините .Пиша най лошите варианти защото наблюдавам хората какво правят с котлите си ,има и мн дисциплинирани де 10%.
VelinPetrov - специалист
Шопа е прав. Извинявайте ама за 500+ лева.... страшна система. Това че е проста е предимство да, но цената й далеч не трябва да е обявената, за това как изглежда няма да коментирам, за направи сам е супер ама за продукт на уважаваща себе си фирма меко казано куца.

Тема "Пелетни горелки GREYKO BMG и RB" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: