ivanovbg написа:Аз от кога те гоня да почерпя,ама все ми бягаш.simplex написа:На по бира!!! Но не съм Иван и ще се радвам да се запознаем на живоvelichkov75 написа:...Браво, Ванка. ЦРУ събира данни. Имам ти името, имам ти местоработата, ей са ти идвам на гости.

Лош собствени ли съм бе, чешит? Нови гуми, ново масло, нов антифриз, нов лагер, нови филтри, реглаж на гнп. Чак тапицерията поднових.
 Лош собствени ли съм бе, чешит? Нови гуми, ново масло, нов антифриз, нов лагер, нови филтри, реглаж на гнп. Чак тапицерията поднових.   Е на тва му викам съвременна тенденция. Намаляване на разходите за жив труд за сметка на разходите на материал и автоматизирани системи. Е така се прави приоритет към развитие на роботите, а безработицата расте, популацията намалева или с презервативи или с патрони
 Е на тва му викам съвременна тенденция. Намаляване на разходите за жив труд за сметка на разходите на материал и автоматизирани системи. Е така се прави приоритет към развитие на роботите, а безработицата расте, популацията намалева или с презервативи или с патрони