Нека намерим най-тънките цени.
mgbagera - специалист
И в Монтана дремелите бяха отваряни.

Сега някой може ли да ме просветли защо се получи така ? http://prikachi.com/images.php?images/737/8835737z.jpg
Сложих диск за рязане и се пръсна при работа. След това сложих този шмиргел и щом го пуснах се покриви :? Нито е работено с него нито нищо, просто при пускането стана така.
Дали защото го пуснах директно на наи силна скорост ?
fore - майстор
Или оста е направена от мек материал или си натиснал повече.

Незнам как само от завъртането ще се покриви на 90 градуса.

Дремела има ли биене при развъртането си ?
Добре ли звучи мотора ?

Да не се окаже че оста е била крива и се е докривила при развъртането си.

Довечера ще тествам и моят. Ако е зле ще го върна.
mgbagera - специалист
Няма биене и мотора си мърка като котенце. Не съм натискал никъде а във въздуха веднага с пускането се покриви.

Ако искаш пробвай с твоя да видим какво ще стане :? Най дебелия шмиргел на максимална скорост и оста изкарана по на вън.
fore - майстор
Ако оста е била леко крива и като си я нацепил на Макс и се е доизкривила. :lol:

:lol: :lol: :lol: Стана ми много смешно- как клюмва така изведнъж като пресъфтяло цвете.

Парксайт Брат ................... :prayer: :prayer: :prayer:

Може и да е много мек метала и за това. Ще го пробвам дали е мек.
stan73 - майстор
Аз имам дремелоподобен Аинхел. Не ми се е получавало така никога. Също счупих обаче няколко малки дискчета при опити да си направя едни палци с доста сложна форма от полиамид...
Гост - специалист
Кой да прочете ревюто на колегата
http://woodbg.blogspot.bg/2015/08/parks ... 00-a1.html
Купих го още първия ден от промоцията, но едва вчера вечерта го извадих от кашона да отрежа една дъсчица.
Още на първия срез надъвка от пластмасовата лайстна от водещата шина за която и в ревюто колегата е писал.
Уж потапящ, ама не се връща всеки път- някъде нещо закеркенечва...Ако си поиграя да видя какво опира- ще се отстрани, но- няма да се занимавам- първите ми впечатления не са добри и ще им го връщам. Иначе- добре реже, дъската, дето я рязах беше чам, с дебелина 2 см и никакви ядове, отрязах за проба и едно парче от ПДЧ плот 40 мм- сряза е добър.
kolcho - специалист
mgbagera написа:
Сега някой може ли да ме просветли защо се получи така ? http://prikachi.com/images.php?images/737/8835737z.jpg
"Парксайд".
Считай се вече просветлен :wink:
cholev - майстор
Е ще надъвка. В ръководството е написано на каква дълбочина да е поставен диска (по спомен 5мм) при рязане на лайстната. При мене що не го надъвка :razz:
Гост - специалист
щот си перничанин и циНкуляра го е страх от теб ;-)
fore - майстор
А защо дълбочината ще определя това дали ще дъвка ?

Нали ако лайсната е залепена успоредно и с еднаква симетрия по цялата си дължина спрямо диска не би следвало той да я пипа дори и да потъва докрай.

Аз го отворих и огледах- имаше една недобре залепена лайсна отгоре - една от тези които водят машината. Презалепих я и това е. Като цяло съм доволен от изработката. Но не съм го пробвал в работа.

Ще запиля тия шини по ръбовете да не износват водачите и ще проверя за симетрията на въпросната надъвкавана лайсна спрямо диска като ми потрябва.

------------

Вярно че колегата е от Перник и Китайският циркуляр сигурно се държи внимателно с него :lol: :lol: :prayer: :prayer:

А може и за Перник да карат само 1 во качество, щото от Лидл ги е страх да не ги ядосат и да получат някой винкел по главата. :lol:

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: