Заваряване, ковачеството, студената обработка, тенекеджийството и др.
zz_stefanov - майстор
Взех едно мини 160 и сега ме учи да заварявам. Поне като залепя електрода не реве като другите. :)
Мене ме кефи много, а сравнението с други машинки, не съм аз човека дето ще го прави.
fore - майстор
Ква марка е това мини бе колега ?
fore - майстор
Ква марка е това мини бе колега ?

Мини Купър ............ :wink:
zz_stefanov - майстор
Ех дабеше МИНИКУПЪР, ама не е, от тея на Драгозов е.
:)
Avas_co - майстор
zz_stefanov написа:
Ех дабеше МИНИКУПЪР, ама не е, от тея на Драгозов е.
:)
На тия пари, на които ги дават си мисля ще е доста смислена покупка.
Да ти е честит, и дълго и безавариино.
П.С.
Тая машинка съм я виждал само на снимка, та няма идея как работи, но на тая цена, за домашен майстор, с там колко беше 3 или 4 години гаранция, на мен ми звучи супер.
deltam - специалист
Здравейте,
Скоро бях посетен от бай мангал и останах без електрожен. Всъщност, намерих го във вилата на комшията, но само желязото. Та на въпроса - искам съвет за покупка на електрожен. През живота си съм изгорил 1-2 кутии електроди и то само с трансфотматорен.
Благодаря
agj - майстор
Здравей deltam,
Не си посочил бюджет ,но ако търсиш нискобюджетен електрожен -като цена и гаранция ,към момента Драгозов печели пазара!Единственото неизвестно е качеството на работата на китайчетата му.
Иначе жълтия хасковец от клипа в подписа ми е перфектен по отношение качество на работа.
dragozow - майстор
За сега има два дефектирали, единият фабрично вентилатора не работеше, а другият е със счупена перка на вентилатора, защото клиента се е завирал в някакви трънаци и имаше вътре от тях. Това от няколко стотин машини. Хората не вярват че това нещо е 160 ампера. Имаме няколко машини за които знаем че работят непрекъснато. Реално 160 ампера с по 3 метра кабели за 279 лв с гаранция до 2020 година е оферта от всякъде.
deltam - специалист
Да, нискобюджетен за домашни цели.
Никога не съм работил с инверторен. Вероятно за заварчик не е проблем, но дали за аматьор ще е безпроблемно да смени машините?
dragozow - майстор
Ако си работил с машина с траф, инвертора ще ти се стори песен. Особено хубава машина с Hot start и Anti stick. Вземи на някой познат за проба и ще се увериш.

Тема "Избор на инверторен електрожен" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: