Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
Да бе ясно не му стига въздух ама какво да направя, да му духам ли :D
Иначе дупката дето е въздушния филтър си е чиста... свалих карбуратора и видях че при подаване на гас си се отваря напълно...
Не знам какво още иска...
iivanov - майстор
Настройка иска машината. Аз съм лаик и не мога да помогна, пък спецовете все повече се размотават в другия форум.
keymaker - специалист
Закарай машината при компетентни хора да регулират карбураторчето и ще се оправи.

п.с.
интересно защо някои хора не споменават нищо за обитаваните от тях места, че да им се даде съвет при кой да идат.
Така в друг форум един пита настойчиво за съоръжение,аз отговарям и давам ''наклони'' някакви,а като се заговорихме с комшията ,който ми се прави на големата работа и вика сега ще звънна на човека да ти обясни. Обаче какво беше учудването когато звънна моя телефон. Пишете от къде сте бе хора ,може да живеем на по малко от цигара време.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
keymaker написа:
...
Така в друг форум един пита настойчиво за съоръжение,аз отговарям и давам ''наклони'' някакви,а като се заговорихме с комшията ,който ми се прави на големата работа и вика сега ще звънна на човека да ти обясни. Обаче какво беше учудването когато звънна моя телефон.....
Туй много готино. Ще го срещнеш някой ден и като виц
Така е наистина :)
От Перник съм
angel_ov - специалист
Извинявам се за намесата в темата на колегата, но и аз имам проблем. Не пали. Ток да те убие, гориво да те удави и неще. Сменях свещ, пак същото. Излязоха ми пришки на ръката от дърпане. Свеща се мокри. Възможно ли е от някъде да е мръднала центровката?
iva6ki - специалист
Ако си сигурен в сместа че е с пресен бензин и правилно съотношение бензин/масло
и я палиш в правилна последователност е хубаво да я погледне специалист, трудно може да се даде съвет.
Може лесно да провериш за сместа като я направиш с повечко бензин 1:25 или 1:20 ако запали не я оставяй
да работи повече от минута и си оправи сместа. Моята работи с 1:40 ,но аз я правя на око и ако прекаля с маслото
при мен трудно пали.
angel_ov - специалист
Бръмчеше си оставих я да обядвам и после няма палене. Умря като коза, от раз! Преди малко я разглобих от към карбуратора всички си изглежда ОК. Обаче през ауспуха излезе бензин, явно като съм я транспортирал от вилата беше леко на една страна. Дали е от транспорта или бъркам?
keymaker - специалист
Задавил си я ,свали свещта и издърпай 15-20 пъти канапчето да се продуха ,остави я за цигара-2 време и пробвай да я запалиш без да дърпаш смукача. Ако не припали на майстор. Може и карбуратора да се е затъкнал нещо .

Тема "Проблем с тример." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: