Нека намерим най-тънките цени.
cholev - майстор
Инсталацията в двора не издържа големи натоварвания ето защо 80А напълно ме удоволетворява, Качеството на изработката е високо без забележки. Другата седмица се надявам да го пробвам в работа. Виждам, че ви дразни, че все пак взех този а не горещо препоръчваните от вас да не споменавам имена. Когато нещо съм намислил нищо не може да ме спре. Бъдете мъже- уважавайте решенията на другите. Не ми е спешно с маската- ще почакам, без това заварявам от дъжд на вятър.
Да за мене е лудост да дадеш 333лв за hr2470 вместо 111лв за pbh1050, но не го повтарям през 5мин, не си скубя косата и обяснявам, колко другите са тъпи
Последна промяна от cholev на съб юли 16, 2016 8:08 pm, променено общо 1 път.
mgbagera - специалист
И отново за мултишлайфа (дремела).
Или аз съм попаднал на некачествена бройка или на всички са ни пробутали такива.

След почти никаква работа мултишлайфа взе да прекъсва ида гасне. След леко потупване тръгва за малко и пак изгасва (това на празен ход).
Приспособлението за шкурките също не е балансирано и над 4-та степен моторчето започва да вади неприятен звук и да се тресе цялото.
Avas_co - майстор
cholev написа:
Инсталацията в двора не издържа големи натоварвания ето защо 80А напълно ме удоволетворява, Качеството на изработката е високо без забележки. Другата седмица се надявам да го пробвам в работа. Виждам, че ви дразни, че все пак взех този а не горещо препоръчваните от вас да не споменавам имена. Когато нещо съм намислил нищо не може да ме спре. Бъдете мъже- уважавайте решенията на другите. Не ми е спешно с маската- ще почакам, без това заварявам от дъжд на вятър.
Да за мене е лудост да дадеш 333лв за hr2470 вместо 111лв за pbh1050, но не го повтарям през 5мин, не си скубя косата и обяснявам, колко другите са тъпи
Е, а аз не мога да се стърпя да ти обясня, че не мога да си обясня колко загубен трябва да си, че да си вземеш тая играчка от Лъки бои за хм 230 лева, при положение, че за една идея повече пари има машинки с чувствително по-добри възможности.
А за перфоратора, ми ясно те чухме, е поне той със сигурност върши някаква работа( нали Макита- Парксаид :prayer: ) за разлика от тая детска играчка.
Chefo77 - майстор
cholev написа:
За мен пък е простотия да сравняваш продукт на професионална марка като Макита (Бош, ДеВалт, да не качвам към Хилти и Фесто) с "аналогичен" на марка, която през 6 месеца си сменя доставчика и единственият начин на сервизиране е смяна на бройката. Но не наричам тези, които сравняват "тъпи", а "наивни". Винаги си мислят, че са хванали Господ за шлифера и са прецакали системата, но винаги се оказва, че са купили поредното захаросано лайно - но си го харесват, защото това е ТЕХНИЯ избор. Да, това е ТВОЯТ избор - и аз го уважавам като ТВОЙ ИЗБОР - но не ме карай да уважавам избора ти като удачен, да го възхвалявам и сие.
Не можеш да обясниш на човек, който харесва дебели грозни намусени жени с мустаци, защо една такава е по-непривлекателна от нормално сложена усмихната такава, но на такива хора не си и заслужава.
Бъди здрав и ако някога ти се случи да използваш техниката си ПРОФЕСИОНАЛНО, ще разбереш къде се крие разковничето на по-високата цена. Нарича се надеждност. Нарича се комфорт и удобство.. Защото моята 2470 от 2007-а се използва почти всеки ден, много често за пробиване в бетон, без никакви забележки. И под никакви имам предвид наистина НИКАКВИ. Миналата година я вкарах в сервиз за профилактика и сервизния техник пита защо изобщо съм му я занесъл. А и щом търговЦИ на Бош са на мнение, че това е най-здравия и продаван модел в класа си - значи има някакъв смисъл да се дадат едни пари за него.

Багера - връщай. Най-хубавото на този магазин е, че ако случиш на кофти бройка, в рамките на месец най-малкото си вземаш парите.
mgbagera - специалист
А като приставките са видимо използвани ще правят ли проблем ?
Shift - специалист
Много е важно единствената пробита дупка в годината да е например с Макита,а не с Парксайд. Пък и с този начин на използване марковата техника ще издържи поне 500 години. Човек веднъж купува перфоратор. :rock:
tntcom - специалист
mgbagera написа:
И...След почти никаква работа мултишлайфа взе да прекъсва ида гасне. След леко потупване тръгва за малко и пак изгасва (това на празен ход)...тресе цялото.
Няма закакво да го бавиш-сменяш, ако няма, ати трябва даваи за ремонт да ти го сменяткато нещеш пари.
Първият ми беше бъджет от пр-ер. След цяла зима яко моделиране, на пролет го извадих да изшлаифа дървената дограма на лятната кухня в двора. Даде точно тези симптоми а на следващият ден рекох да завърша, но не би. От копчето са пуск се получиха -10тина варианта който не бях случвал на нито един ел. инструмент. Най- накрая се стабилизира в следния вариант:
1.пъхам щепсела в контакта.
2.Слагам копчето на пуск и държа във въздуха.
3.Сллед 2-3 минути инстументът се задеиства/като Албански реотан/.
4. Самоизклучва по самопреценка.
Следва писане на протоколи, чакането от ремонт е не по-малко от 1месец, но те вече не работят с тази марка и части няма. Пари не врръщат, избор на друг-верто. 1 седница няма и копчето за пуск изобщо не прави връзка. За да ти върнат парите и да си купиш парксаид обаче трябва да си къръка поне 3 пъте последователно в рамките на касовата бележка :butthead: . Та вертото с което август ще станат 2 години излезе кораво но не призводително като бъджета. Освен това мощноста му е 135Вата, но консумирани.
Моята поука е: дай 80 пари за 130В Дремел, но знаеш че работиш нонстоп на изхода със 130В. :supz:
mitko64 - майстор
cholev написа:
Eдин съвет на граовец към граовец- не се връзвай на приказките, минал съм по този път в търговията. Върни се в първите страници на темата, заключените теми и виж какви са коментарите и отношенията. То цяла Европа пропищя от двата германски дискаунтъра, та тука ли. Избирай с няколко хода какво да си купиш и какво да пропуснеш, че като смачкат конкуренцията, няма за невинните ни очи да държат същите цени.
kolcho - специалист
cholev написа:
Качеството на изработката е високо без забележки. Другата седмица се надявам да го пробвам в работа.

:lol:
agj - майстор
cholev написа:
За съжаление тук никой не знае, че за 69лв се намират соларни маски с 'по добри параметри' и останах без маска - свършили са още преди 9часа. Зета провери в лидъл западен парк и там нищо. Останах само с инвертора.
Как да не знаем :roll: ..преди няколко поста написах от къде да си купите по добра маска за същите пари !

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: