Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
ivanovbg - майстор
nikolovvd написа:
ivanovbg написа:
Или за превъртяло валче за 50лева на маслената помпа, дай да сменим целия мотор, че уж да не чакаш? :wink:
А замисляш ли се за причината това да стане? Повреда в маслената помпа е много рядка повреда.
Ти си мислиш, че е рядка. А причината я знам - за такива балъци като тебе да си сменят целия двигател. Я виж, чак клипчета бол има. Така искат да си мислиш! :wink:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=xHa5TPFNc2M[/youtube]

Ама какво да обяснявам на паралия като теб. Купувай си двигатели и скорости и си свиркай.

А коли правя от 30 години и продължавам. Те баща ти и дядо ти май са правели само газки преди 40 години :yawinkle: Сега няма да могат да проверят нивото на маслото на БМВ Х3 2005г щот няма пръчка, че камо ли да дават акъл за автоматична скоростна кутия предпоследно поколение!

:partyman:
nikolovvd - майстор
И смяташ, че като оправиш проблема с помпата двигателя е безпроблемен?
Или понеже още не са задрали буталата или двигателя работи, клиента трябва да е доволен?
Виждал съм работата на някой софийски сервизи и не съм във възторг.
Как ще квалифицираш смяната на свещи Моторкрафт за няколко десетки лева с Шампион от пазара за 6 лв.?
Няма да ти разказвам как това доведе до смяна на клапън. След ремонта конекторите на инжекторите бяха така добре поставени, че на 30 км. преди Видин двигателя заработи на 3 цилиндъра. Не твърдя, че всички са леваци, дори предполагам, че твоят сервиз се слави с добро име, но има много които не знаят защо са там.
ivanovbg - майстор
Това дали е безпроблемен двигателя подлежи на проверка. Щетите нанесени от шестограмното валче на маслената помпа зависят от зад кормилното устройство, а не от сервиза. Ако е карал по дълго...

Шампион не са лоши, освен ако не е с необходимото топлинно число. Не е въпрос на цена.

Тема "vw passat b5 1999" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: