Нека намерим най-тънките цени.
agj - майстор
mitko64 написа:
cholev написа:
Ти пак сега кой инструмент има= няма но знае. Кой има маската= точно никой, но чуй само отзивите :-D
Точно пък там си се набутал(възвратимо). Те Лидл имат инвертори, но не за България, а и цените са други(Холцман).
И аз ги гледах тия Холцман - те вече са съвсем друго нещо !
mitko64 - майстор
Да де ама три години гаранция никс. Аз питах преди година в другия раздел, но ме разубедихте, а бях готов да го нарамя от Германия. Но питай патило, а не старило.
cholev - майстор
дизайна на този http://www.lidl.de/de/holzmann-maschine ... 62/p101048
Е едно към едно с моя- според мен са правени в един завод.
agj - майстор
cholev написа:
Ти по дизайн ли си избираш машините или по технически параметри :?:
mitko64 - майстор
cholev написа:
Като землак, само ще си замълча. :-D. То сигурно пак китаец, но два пъти по- мощен.
mitko64 - майстор
potrebitel22 написа:
Значи mitko64 не се обиждай на уреди, питам сериозно кои точно ще бъдат смачкани и по възможност "защо?". Маркови неща винаги е имало и ще има. Евтини неща, които искат да разбутат статуковото винаги ще има. Дори някои ден парксайда може да стане "премиум" марка и да се появят техни по-евтини алтернативи и хората да се кълнят и в тях.

Обаче това не е ново. Днес говорих с едни приятели защо примерно Cisco плащат луди пари на едни хора за съпорт вместо да си го правят те. Ами отговора е, че има бизнес за всички - т.е. има работа за всички. Евтини, скъпи - все има работа. А защо примерно хората "пръскат" пари по оборудване на Cisco, като има TP-Link - това е смешно да се пита просто.
И затова идеята, че парксайд и лидл ще смачкат бош или макита са ми смешни просто. То бива фенска работа, но всичко е хубаво да е с граници. Има пазар за всички. Ако някои ден "големите" се чувстват застрашени, ще намалят цените, те и без това голяма част правят из страни като България и трупат печалби заради името си просто в момента.

И илюзиите, че парксайд ще останат такива вечно са нереални - доста мнения има тук, че качеството намаля, цената се качва. Още една причина твърдението, че ще мачкат някои да бъде погледнато несериозно. Най-много да смачкат собствените си фенове с желание за печалба, като всяка една голяма компания.

Иначе съм сравнявал 18в акумулаторен винтоверт с един "по-марков" - еми парксайда си е евтин като се работи и това е. Сега чакам един уред да дойде и пак ще го сравня ( между другото на запад също има доста промоции и човек може да си вземе доста кадърен уред за нормална цена, просто не са всяка седмица на промоция като портокали примерно )

Едит 2 : понеже чолев се прави на интересен и той - за момента за проба съм взел най-малката акумулаторна отвертка PSSA 3.6 C4 ( за сравнение с бош ixo ), единия от шлайфовете имам ( и за него ще се намери с какво да се сравни ) и както казах 18V/20V винтоверт (PSBSA 18-Li B2). Та не е като да няма, но хейтването нека си продължи :)
Сега този мач съм го играл, говоря за качествени неща, маде ин Германи и Австрия. Като ги пуснеш с 10-20% печалба, почва КВИЧ от конкуренцията, че било правено в гаражи в Турция, ами в Китай, докато те смажат. После вземат представителството и да видиш цени- 100- 120%, тогава бичат реклами за Австрия и Германия. Чудят се клиентите кога стоката стана европейска.Ама тука е Германски дискаунтър, предлагат китайска стока, ама номерата с гаражите не вървят. А отвертката тества ли я? Защото моята от 2013г. съм дал точният брой винтвое като размери, които завива с едно зареждане. Дал съм и тестове за 18 волтов верт, пак от 2013г.. Ако искаш да изровя назад да видиш за какво иде реч, ако мислиш че нещо си измислям.
Virtex - майстор
Ще ми е по-интересно да дадеш сравнение между първо поколение продукт и някои от последните. Че както много пъти се споменава тук, цената се качва, качеството пада.
resistbody - майстор
mitko64 написа:
На мен мерцедес ми не трябва, карам си Опел, калкотпо и да ме убеждават че било върхът, пак се премествам. Прочети в началото на темите и сега и ще усетиш какво става. А за лека нощ нещо тера яко http://www.lidl.de/de/parkside-abbruchh ... a1/p223746 . Очаквам разубеждаващи оферти за около 200лв.
Wow, това ме кара да поръчвам от Германия, само че ще е без гаранция нали ?
juslen - специалист
Маската я взех, но се замислям да я сменя за тази, която е цитирал agj за 80лв. Какви са основните преимущества на ADF616?

С дремела още не съм имал ядове, но не съм го ползвал с борчетa. Дет се вика развъртал съм го само на сухо. Иначе не бих си правил експерименти да развъртам на макс с тези борчета преди да съм ги поизпилил малко.

Чираците не съм ги ползвал всичките, тествах само тези с най-широките челюсти тип стяга да хвана един винкел към масата и съвсем прилично си стяга. Не трябва да се пресилват. За любители мисля, че са перфектни.

Сега заглеждам водоструйката тая седмица. Струва ли си? Чета само положителни коментари в немския сайт.

п.п. За Германия и аз мисля да поръчам някои неща от там. Например това зеге:
http://www.lidl.de/de/parkside-pendelhu ... a1/p220192
Коментарите също са добри.
cholev - майстор
Давай маската насам.
От водоструйката съм доволен. Нямам забележки

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: