Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
Гост - специалист
Първо трябва да си изясниш нещата. Петното в коридора на съседа ти не ти пречи на теб. На него му пречи (Щом настоява да се спре теча от теб и щом те заплашва със съд.) И на тебе щеше да ти пречи, ако комшията над теб ти образува петна. Тогава друга тема щеше да пуснеш. Ама- всеки гледа първо мене си.
С твоето отношение към проблема според мен си заслужаваш комшията да ти разкаже играта. Всъщност не ти е съвсем безхаберно отношението, извинявай- изгубил си няколко минути от живота си да снимаш петното на комшията-негово си е, наистина, с кеф да си го гледа.
Но пък може този теч да не е от твоя етаж, а от етажа под комшията ти :? Знае ли човек.
Пишеш, че имаш дебела плоча и дебела замазка под плочките. А хидроизолация- има ли?
Semiuser - напреднал
Изглежда сгреших, че зададох тук въпрос. Имаше един виц за разликата между интернет форумите в различните страни:

Руски форум. Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум. Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум. Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

Тук трима човека ми обясняват какво ми било мисленето, колко съм гаден, как трябвало да ми разкажат играта, а реално нищо по въпроса.

Да съм налеел 2-3 литра цветна вода - ами няма как да стане. Протича толкова малко, че вероятно ще отнеме кубици цветна вода, преди да проличи. Ако въобще водата запази цвета си през плочата.

Нека сега аз да ти разкажа играта: редно е ако не разбираш и нямаш опит да запазиш мълчание, а не да ми правиш забележки. Защото и аз мога да се оплача от някои съседи по други въпроси, но няма на кого.
p.v.x - майстор
Е , не така с лошо. Хората разглеждат проблема , и от двете страни. Но ти търсиш еднолично , безпроблемно и не-финансово решение на проблема.
Мисля , че търсиш отговор от рода - Ами кажи му на твоя комшия да се оправя сам. Поне така се усеща.
Ако ти бях комшия , бързо щях да реша проблема , като ти спра водата , която сигурно минава(идва) от долния етаж.Имам и други решения , но няма да ти харесат.
До колкото разбирам , се разбирате с комшията си , след като те е допуснал да снимаш.

Не прибързвай , изчакай и др. колеги да се включат.

:rock:
Гост - специалист
Semiuser написа:
Нека сега аз да ти разкажа играта: редно е ако не разбираш и нямаш опит да запазиш мълчание, а не да ми правиш забележки. Защото и аз мога да се оплача от някои съседи по други въпроси, но няма на кого.
Направо ми разказа играта.
Няма да ти казвам как аз бих реагирал, ако бях на мястото на комшията ти отдоли и ти благоволиш да отделиш няколко минути от живота си да слезеш, да направиш няколко снимки и да кажеш нещо от рода:
Що, бе-я виж какво хувавичко петно. Какво толкова ти пречи? :axe:
Може би както би реагирал и самия ти, ако те наводни този над теб, слезе и ти каже: не ме интересува, оправяй се сам, петното е на твоя таван.
Това, че видиш ли- петноте било в коридора му през който преминавал човека за кратко и не би трябвало да го дразни това петно... направо нямам думи...
Какво значение има дали е коридор, спалня, кухня или някакво друго помещение?
Semiuser - напреднал
Ти сериозно си решил да се заяждаш. Ако си имал проблеми с твои съседи, не си го изкарвай на мен. Престани да пишеш в тази тема.
infomar
Semiuser написа:
Ти сериозно си решил да се заяждаш. Ако си имал проблеми с твои съседи, не си го изкарвай на мен. Престани да пишеш в тази тема.
Ако съм на мястото на долният ти съсед направо се отнасям към съд за нанасяне на от начало неумишлени а после на продължаващи умишлени повреди по частно имущество. Ти не заслужаваш да ти се помага.
Колегите са много прави... замисли се за наглото си държание... няколко секунди от живота си. Дано да ти се случи същото леко неудобство...
kozl - майстор
Semiuser написа:
Изглежда сгреших, че зададох тук въпрос.
Разбрал си, че си сгрешил. Но защо продължаваш да си повтаряш грешкага :?
Търси друг форум. Задай си въпроса по същия начин и ако ти отговорат, е*ал съм го в его-форума.
На тоалетната чиния връзките как са - що има мухъл отпред?
Semiuser - напреднал
Еее, такова нещо не очаквах. Аз пуснах тема, за да видя какво мога да направя, а вие ми разказахте играта - един ме заплашва какво щял да ме направи, друг щял да заведе две дела. Заведи пет дела.

Типично по български: вместо да се разберем с добро, само заплахи и че съм заслужавал същото. Явно толкова са ви компетенциите и си избивате комплексите.
zmiori - специалист
Каквото почукало такова се обадило.
Вместо да обясниш кога как е правен ремонта какви материали си ползвал сифона какъв е?
Т и ни обясняваш как на комшията ти нямало да му пречи щот било еди си къде. С две думи ни каза "Еб@л съм го у комшията" а тука си пуснал тема за да успокоиш собствената си съвест.
А сега се напъни и отговори на горните въпроси и тогава може да получиш отговори. А не да се пъниш да ни обясняваш колко сме тъпи.
Като начало намери един приличен фенер и внимателно огледай сифона за напуквания, шупли и "майсторски" интервенций.
Успех.
Гост - специалист
Явно очакваш да получиш отговор, какъвто ти изнася , а не даваш информация, за да ти се помогне адекватно. Зададох ти въпрос:
"....че имаш дебела плоча и дебела замазка под плочките. А хидроизолация- има ли ?" Почти съм сигурен, че си я спестил, щото тя плочата е дебела... няма нужда.
Все пак не е лошо да споделиш тази информация. И ако има- каква...

Тема "Теч от сифон към съседи?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: