Нека намерим най-тънките цени.
agj - майстор
juslen написа:
Маската я взех, но се замислям да я сменя за тази, която е цитирал agj за 80лв. Какви са основните преимущества на ADF616?
Основните преимущества на ADF616 е че е със сменяема батерия, и с доста по бързо време за реакция от светло на тъмно.А тия параметри са предпоставка за добра видимост и по добра защита на очите.

П.П.За да бъда точен и коректен в информацията си ,погледнах отново ПДФ-а с инструкцията и техническите параметри.Оказа се че оптичния клас и на Prakside и на ADF616 е еднакъв 1/1/1/2 но времето за реакция на Prakside е по бавно , зрителното поле е също доста малко - 9 х 3,5см. срещу 10 х 4,5см. за ADF616.Два сензора за Prakside срещу 4 за ADF616.
ADF616 има и функция "Ъглошлайф" а Prakside няма ,но това не е чак толкова важно -според мен рядко се използва !
Последна промяна от agj на пон юли 18, 2016 9:12 pm, променено общо 5 пъти.
Avas_co - майстор
cholev написа:
Давай маската насам.
От водоструйката съм доволен. Нямам забележки
Е, на това му се вика болен фен на марката.
Ти му казваш, че има по-добра оферта, но той иска да е целия марков :lol: ..
cholev - майстор
Човече. Как разбра' че е по добра офертата. От некакви виртуални непотвърдени характеристики. Между другото за 'категорични недоказани твърдения' по някои форуми би 'изял дървото'
Avas_co - майстор
Кое е непотвърдена характеристика ?
Че тая маска губи по всеки един показател.
Само като чуеш, че е с несменяема батерия и ...
Ма как да е, на нея нали пише Парксайд :lol: .
koveslav - майстор
cholev написа:
Човече. Как разбра' че е по добра офертата. От некакви виртуални непотвърдени характеристики. Между другото за 'категорични недоказани твърдения' по някои форуми би 'изял дървото'
Пропуснал си,че в последните няколко поста не разговаряш някакви колеги по хоби,просто падащи си по някаква марка и модел,а разговаряш с колеги по форум,които заваряват всеки божи ден....и си вадят хляба със заваряване.
Chefo77 - майстор
koveslav написа:
cholev написа:
Пропуснал си,че в последните няколко поста не разговаряш някакви колеги по хоби,просто падащи си по някаква марка и модел,а разговаряш с колеги по форум,които заваряват всеки божи ден....и си вадят хляба със заваряване.
Абе какво разбирате вие, заварчиците, от истинска заваръчна техника? :lol: :lol: :lol:

juslen, това зеге го оплюхме няколко човека по-назад в темата.
cholev - майстор
Е не знаех, че са такива супер професионалисти, но това до някъде обяснява нещата . Аз съм ит. Идва сега някой познат и казва- ще си купя лаптоп с 4 гб рам . Ще сърфирам в интернет, ще пиша в форума 'направи си сам' и ще пиша любовни писма на комшийката на ворд. Аз- ти си луд- задължително 8гб и повече, няма да можеш да бачкаш с аутокад версия 2018година.- това във връзка инвертора 80ампера срещу 160ампера. Да знам, както на мене не ми стигат и 8гб и 16гб и 32гб така и на вас и 1000а ще са ви малко
А с маската с тези китайски 1мс характеристики. Да ви имам доверието.
p.v.x - майстор
cholev написа:
Е не знаех, че са такива супер професионалисти, но това до някъде обяснява нещата . Аз съм ит. Идва сега някой познат и казва- ще си купя лаптоп с 4 гб рам . Ще сърфирам в интернет, ще пиша в форума 'направи си сам' и ще пиша любовни писма на комшийката на ворд. Аз- ти си луд- задължително 8гб и повече, няма да можеш да бачкаш с аутокад версия 2018година.- това във връзка инвертора 80ампера срещу 160ампера. Да знам, както на мене не ми стигат и 8гб и 16гб и 32гб така и на вас и 1000а ще са ви малко
А с маската с тези китайски 1мс характеристики. Да ви имам доверието.
Ти май по луд ще излезеш от мен. :-D :lol: :lol:

Хората(на които може да се вярва) дават съвети , не задължават.
:rock:
cholev - майстор
p.v.x написа:
...

Ти май по луд ще излезеш от мен. :-D :lol: :lol:

Хората(на които може да се вярва) дават съвети , не задължават.
:rock:
Чак по луд- не настоявам :-D
Абе какви съвети- направо си настояват. Направо се чуствам вече задължен да купя от онези 2 фирми и маска адф616. Ама аз не се давам. Коуега juslen- колегите правилно ти казват- взимай адф.а. За ускорение на решението- давам ти 80лв за маската.
Bleu81 - напреднал
Привет,

Никой не каза нищо за бензиновия 4-в 1 на Флорабест.
Интересуват ме главно функциите коса и тример, донякъде и бензинопила за клони.

Ще е полезно някой да сподели впечетления или да препоръча добър еквивалент в този ценови диапазон.

Поздрави

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: