Ако искате да поправите или сте поправили нещо тука е мястото.
Snejina - специалист
След като никъде не намерих темата която ме интересуваше,реших да я пусна тук,пък ако някой от вас може да ми даде информация или съвет,чудесно. Значи търся стъклар,някой който да дойде на място да постави стъклата на една врата. Ако някой знае подобни масйтори,моля дайде координати. Интересуват ме най вече хора които работят и предлагат съответно различни видове стъкла,защото на всички места досега,които посетихме има само обикновени прозрачни или пък бели релефни стъкла анас ни интересуват различни цветове или поне нещо тъмно матирано... Незнам дали въобще вече някой се занимава с подобни неща,аз лично обиколих две стъкларници които знаех от дете ,но и двете вече не функционират.. Дайте съвет,моля!!:)
asinka - специалист
Снежи, къде живеете?
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Къде, бе, мило?
asinka - специалист
Тъпчем си едни пътечки с n_a днес :)
:prost: Наздраве!
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Добре е, че не се газим :-D .
Наздраве (с какво?)!!
asinka - специалист
Дясностоящият с предимство, моля моля ! :lol:
Бира, с картофки ?
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Безкрайно рано ми е за бира с картофки. Но звучи обнадеждаващо. Ако доживея Довечера...
asinka - специалист
Снежи, мила, давай да видим от къде си, че работата напече вече :jg:
romanpm - майстор
Колко ти е тясно :-D стъклото , /извинете грешка дебело/абе кво става тука :laola: :anmachen:
velsi - Почетен майстор
Ей, я се дръжте прилично! От София е, много ясно, От къде другаде да е (то има ли другаде?!). Те там и стъкларите са най-много...

Тема "Стъкло и стъклари" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: