Нека намерим най-тънките цени.
cholev - майстор
Не мога да я сравня с друг подобен, защото друг такъв не съм виждал и пробвал. Аз лично съм доволен. Досега съм ползвал косачката, ножа и триона. ДОбре работят. Тези дни ще пробвам и храстореза- комшиите не поддържат двора (не живеят там) и по оградата са нахлули пълчища от храсти. Смятам да ги поокастря. Мотора работи стабилно.
iivanov - майстор
Вярно си фен . :-D Дървения беше взел една такава бръмчилка и си оплю брадата от несполучливата покупка . Специално за храстореза каза че е като от ламарина . И го върна . Сега май райдър си купи . :?
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
iivanov написа:
Вярно си фен . :-D Дървения беше взел една такава бръмчилка и си оплю брадата от несполучливата покупка . Специално за храстореза каза че е като от ламарина . И го върна . Сега май райдър си купи . :?
Е, той често и за доста неща реагира така, май
cholev - майстор
Ламарина (поцинкована :-D ). Лазерно заточена
На това видео добре се вижда:
https://www.youtube.com/watch?v=cxIj7UKkesA
EDI - майстор
Аз имам електрическата комбинация трион-храсторез.Нищо му няма на хластореза, як си е и си реже идеално както храсти, така и трева.Понеже нямам косачка, храстореза го ползвам и да кося с него треволяк.Миналата събота окастрих една дърта слива с него - кастрих клони, колкото влизат в отворите на зъбите..
atanasov2004 написа:
Привет колеги! Чета че коментирате за новия перфоратор :) Ако някой е на зор за ремонт- 1500ватовия къртач-перфоратор от миналата година стои НЕ отварян и НЕ пробван дори на рафта в гаража-по спомен мисля 119лв беше, мога да се разделя с него като го пратя на някой желаещ да си прави ремонт, купих го по скоро да има :-D Да подчертая-не съм на зор за пари, имам и един комплект свредла 19,99лв. Мога да свърша работа НО само на колега от форума :-D , има си гаранция и касова бележка....Поздрави!
п.п. - Не пущам обява за продажба, това е приятелско предложение :)
Колега ако още важи предложението имам интерес.
atanasov2004 - специалист
Да колега предложението важи. Перфоратора е в кашона не отварян. 0895-658-007 Атанас / Наско/
resistbody - майстор
ОООоооо да да, другата събота големия къртач за 200кинта.... Само един проблем, кум съм на сватба тогава :D Ще трябва да търся кой да ми го купува...
tntcom - специалист
Май и винтоверта 4в1 14.4V ще пускат. Сигурно пак там, около 200кинти. Да го бяха направили поне 18V #-o
Shift - специалист
tntcom написа:
Май и винтоверта 4в1 14.4V ще пускат. Сигурно пак там, около 200кинти. Да го бяха направили поне 18V #-o
Откъде такова инфо?

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: