• 1
  • 2
Ако незнаете къде да постнете въпрос или мнение, тука е мястото.
VLADO66 - майстор
Чудя се дали да си взема това чудо, ама много ми се струва дебел и груб https://www.youtube.com/watch?v=M_61lpPReng
nikolovvd - майстор
Китаеца е шарлатанин!
Да беше оставил поне да стегне като хората за 48 часа, па да видим дали ще го извади здрав. :lol:
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
И да беше го вибрирал :-)
Какво може да му стане на телефона? Кофражът да се повреди, но телефонът от какво чак толкоз
VLADO66 - майстор
Плащах веднъж 245лв. за дисплей и сега имам страхова невроза :-D Колега със Самсун и силиконов кейс го изпусна с дисплея към земята и същия красиво се напука, така че няма 100% защита.
nikolovvd - майстор
На жената стария телефон Nokia C2 е падал почти по веднъж на ден и нищо му няма, още работи.
Новия го изпусна само веднъж и стъклото се спука!
marian1 - майстор
nautilus33 написа:
marian1 написа:
Имам подобен на този... мн съм доволен. Има мека вътрешност и твърда която я обвива ... Това дава и отоговр хах
https://www.amazon.com/i-Blason-Kicksta ... entries*=0
Моят много прилича на този от линка. Това, което не ми харесва обаче, е че вътрешната част, която трябва да е от мек силикон( или там както му викат) е доста твърда. Пак, еластична е, но твърда в сравнение с друг калъф, на който силикона си е доста мекичък.

:? моята вътрешност на моменти дори ми се вижда прекалено мека... явно сме с различни модели
nautilus33 - майстор
marian1 написа:

:? моята вътрешност на моменти дори ми се вижда прекалено мека... явно сме с различни модели
Ами калъфът не е точно същият, но много прилича на този от линка.
Lisko - майстор
n_a написа:
И да беше го вибрирал :-)
Какво може да му стане на телефона? Кофражът да се повреди, но телефонът от какво чак толкоз
Вибрирането лесно - звъниш му от друг телефон, но барем да беше турил две части пясък и две части чукан камък и после да изчака една седмица, па да видим как ще го извади само с чук.
  • 1
  • 2

Тема "Мек или твърд силиконов кейс абсорбира вибрациите по-добре?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: