Нека намерим най-тънките цени.
jekasus - майстор
Shift написа:
Откъде такова инфо?
в лидл севиз се появи, значи скоро ще се появи в магазините, какро и настолен циркуляр.
cholev - майстор
Маската си я купих от колегата juslen. И той доволен, че ще си купи adf616 и аз. :partyman:
Соларния панел е на Instapark ADF GX350S (пише го отгоре ). Самата пластмаса не знам чия е.
Техната маска е тука. http://www.instapark.com/welding-helmet ... elmet.html
1 към 1.

На американци (не ги харесвам) по съм склонен да вярвам отколкото на китайци.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
cholev написа:
........
Благодаря за електроженчето. Направих първата си заварка в живота. :lol: :lol: :lol: На нищо не прилича :-) Машинката е ОК
dim4ev - помощник
Купих 4 в 1( FBK 4 B2-1) още не съм изгорил един резервоар и тръгна някякво масло да капе от и под ауспуха . Какво да я правя.
kolcho - специалист
dim4ev написа:
Купих 4 в 1( FBK 4 B2-1) още не съм изгорил един резервоар и тръгна някякво масло да капе от и под ауспуха . Какво да я правя.
Сервиз, човече. Успех!
cholev - майстор
От къде се взе това масло. Няма никакво масло там и няма от къде да капе. Имашв горивото 1/40 масло ама се сещаш, че то то няма как да капе през аспуха :-D
Tiger221 - специалист
dim4ev написа:
Много масло си сложил, няма друга причина. Слага се около 25-30ml масло на литър бензин. Но за начало даже е добре, че си сложил повече.
piper4o - напреднал
А Парксайд имат ли електрически винтоверт?За акумулаторни имат много видове, знам,но на ток?Ако знаете някой читав-подсказвайте.Предпочитам двускоростен за да мога да го ползвам като дрелка.Основно ще се ползва за видии в дърво,любителско.
А имаче чакам настолният циркуляр :-D
gnt69 - майстор
Комшиите в румънско пак пускат хубави работи. Обаче къртача е по скъп с 20 лева от българския.

http://www.lidl.ro/ro/Oferte-513.htm?id=1269
fore - майстор
Tiger221 написа:
dim4ev написа:
Много масло си сложил, няма друга причина. Слага се около 25-30ml масло на литър бензин. Но за начало даже е добре, че си сложил повече.
Катализаторните простотии заради Еконормите.

И на моята Шведка 323 косачка беше така отначалото -бърсах, притягах гарнитури и накрая я гледам че почти не масли.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: