Здравейте,
търся преход за маркуч на помпа, която ще има работно налягане до около 230-250 бара. С помпата ще се помпа малък цилиндър за сгъстен въздух. В момента обаче накрайникът на маркуча на помпата и този на цилиндъра са с различни резби, и ми трябва преход с две външни резби. За сега намерих този http://www.varum.bg/product/947/nipel-r ... 1-8-m.html и още един, но не знам как да разбера дали ще издържи на налягането. Оригиналният, който е на маркуча на помпата(и не е с подходящата резба) май е бронзов( мога да каза снимка).

търся преход за маркуч на помпа, която ще има работно налягане до около 230-250 бара. С помпата ще се помпа малък цилиндър за сгъстен въздух. В момента обаче накрайникът на маркуча на помпата и този на цилиндъра са с различни резби, и ми трябва преход с две външни резби. За сега намерих този http://www.varum.bg/product/947/nipel-r ... 1-8-m.html и още един, но не знам как да разбера дали ще издържи на налягането. Оригиналният, който е на маркуча на помпата(и не е с подходящата резба) май е бронзов( мога да каза снимка).
 . Бутилката е годна. Но в един друг сайт намерих подобен нипел( не знам дали е същата марка/производител), но пишеше, че е за налягане 150 бара, което си е 70-80 бара по-малко, отколкото ми трябва. По пинцип от каква сплав трябва да са, за да издържат на такова налягане?
. Бутилката е годна. Но в един друг сайт намерих подобен нипел( не знам дали е същата марка/производител), но пишеше, че е за налягане 150 бара, което си е 70-80 бара по-малко, отколкото ми трябва. По пинцип от каква сплав трябва да са, за да издържат на такова налягане? , ако се наложи демонтаж трябва винаги да сменя нипела с нов. Все пак затягането ще е поне 160 нютона. Ако уплътняването обаче е с калчища и паста /лепило/ може да се изработи от неръждаема стомана.
 , ако се наложи демонтаж трябва винаги да сменя нипела с нов. Все пак затягането ще е поне 160 нютона. Ако уплътняването обаче е с калчища и паста /лепило/ може да се изработи от неръждаема стомана.