Нека намерим най-тънките цени.
fore - майстор
Не мога точно да ти разбера какво искаш да кажеш, но принципа на запазването е такъв в Лидл. Не искат капаро. Просто ти го прибират и по условие ти вземат данните и телефона. Пази се 3 дни принципно и това е. Разликата е липсата на капариране. Това е.
Кви връзки, кви 200 марки. :?

Аз примерно понеже съм купувал доста неща и са ми запазвали, ме знаят и ми имат доверия. Явно това са ми връзките. Самоизградени.
Даже последно Управителката дойде с мене до колата че се бях нарамил с Потапящият и Импакта + хранителните продукти и тия Плюшените от Ледена епоха с кашона барабар и тях.
Chefo77 - майстор
Трябваше и пакет кафе, пакет бисквитки и пакет презервативи да вземеш - и можеше да те изпрати до вас за дегустация.
Недосетливи хора значи :lol:
fore - майстор
Не беше точно моят тип ! :roll:
Здравеите колеги,вчера закупих инверторния елетрожен от lidl.Днес му беше пробата ,седем електрода 2,5 без спирка без да включи защитата,но все пак се чудя дали да не им го нося обратно.Прави доволни шевове и има и сила да реже но с тия 80А дали нямя да се склекави бързо?Също така като непрофесионалист се чудя,електродите като дебелина с обмаската ли се мерят или само металната част? Подздрави!
fore - майстор
Само желязото мисля се мери.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Ilianavrionov написа:
...електродите като дебелина с обмаската ли се мерят или само металната част? Подздрави!
Само метала, пък и на обмазката пише какъв е
stan73 - майстор
Ilianavrionov написа:
Здравеите колеги,вчера закупих инверторния елетрожен от lidl.Днес му беше пробата ,седем електрода 2,5 без спирка без да включи защитата,но все пак се чудя дали да не им го нося обратно.Прави доволни шевове и има и сила да реже но с тия 80А дали нямя да се склекави бързо?Също така като непрофесионалист се чудя,електродите като дебелина с обмаската ли се мерят или само металната част? Подздрави!
Те имат гаранция от 3 години, която си уважават, така, че и да се счупи - не го мисли !
Иначе при електродите дебелината е в милиметри само на металната част (не се мери в "квадрати" както при кабелите), и определено без обмазката.
Примерно рутилови 2.5 ОК имат по-тънка обмазка от подобните на Вежен, които обаче са с по-дебела обмазка и според мен, а и не само с ОК стават по-хубави заварки (и двата бранда са на ЕСАБ).
Благодаря за бързите отговори !Поздрави
agj - майстор
Ilianavrionov написа:
Здравеите колеги,вчера закупих инверторния елетрожен от lidl.Днес му беше пробата ,седем електрода 2,5 без спирка без да включи защитата,но все пак се чудя дали да не им го нося обратно.Прави доволни шевове и има и сила да реже но с тия 80А дали нямя да се склекави бързо?
За да не се склекави бързо използвай предимно електроди 2мм. или най добре 1.6мм.
Ако ползваш 2.5мм го товариш винаги на максимален ток,затова с такава електроди ще трябва ограничаваш работата му до няколко последователни и после почивка за да избегнеш включване на защитата.
cholev - майстор
За импакта си поръчах адаптори на 1/2 и 3/8" от профи.бг. Тука не можах да намеря по магазините. Двата за 17 и нещо лв.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: