Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
cholev - майстор
Виждаш 2 машини-не си ги пробвал- едната ти харесва как е изработена, а другата е като правена в 'час по трудово'. Е те това е 'качество на изработка'.
както и да е - в пс.то добре си го написал, така че наздраве и от мен.
Колеги здравеите ,вчера го взех и аз този електрожен от лидел ,ама кои да гледа ампери .Понеже не заварявам професионално не съм го гледал подробно.Днес го пробвах с електроди 2.5 заварява доста прелично ,7 електрода без почивка на шевове ,да го вида дали ще включи защитата но не.Все пак има 30 дневен срок за размисъл!Поздрави!
cholev - майстор
Ilianavrionov написа:
Колеги здравеите ,вчера го взех и аз този електрожен от лидел ,ама кои да гледа ампери .Понеже не заварявам професионално не съм го гледал подробно.Днес го пробвах с електроди 2.5 заварява доста прелично ....
Е колега браво. Отмени ме. Понеже правя ремонт в две стаи и нямам време за проба на електрожена, а колегите напират да чуят отзиви та чак се чуствах задължен да вадя електрожена и да действам. Е сега няма да бързам :-D . Имам пълно доверие на парксайд , досега нищо не съм връщал и не съм и рекламирал- често директно изхвърлям касовата бележка-т.е гаранцията
gogo7777 - майстор
Троленето преди беше забранено.......ся Лидъл ли се възползва от постата. Има раздел и специална тема за тая железария......Не бутайте подфорума "направи сам" към търсачката на Гугъл.
Иначе по темата.......тоя електрожен, където уж си купил и пробвал е пълен БОКЛУК. Тия работи с подобни техники са ми ясни.....
gogo7777 - майстор
Имам пълно доверие на парксайд , досега нищо не съм връщал и не съм и рекламирал- често директно изхвърлям касовата бележка-т.е гаранцията
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Абе.......вчера се регистрира и вече си деен в предлагането на боклуци......кво заваряваш бе Чолев :lol:
cholev - майстор
gogo7777 написа:
Троленето преди беше забранено.......ся Лидъл ли се възползва от постата. Има раздел и специална тема за тая железария......Не бутайте подфорума "направи сам" към търсачката на Гугъл.
Иначе по темата.......тоя електрожен, където уж си купил и пробвал е пълен БОКЛУК. Тия работи с подобни техники са ми ясни.....
Гоге как разбра, че е боклук бе без да си го видял даже. Трола май си ти. Уж муж. Какъв лидъл. Това е мое лично мнение под което се подписвам.
cholev - майстор
gogo7777 написа:
Имам пълно доверие на парксайд , досега нищо не съм връщал и не съм и рекламирал- често директно изхвърлям касовата бележка-т.е гаранцията
Абе.......вчера се регистрира и вече си деен в предлагането на боклуци......кво заваряваш бе Чолев :lol:
Момше. Нищо не заварявам в момента. Казах друго правя. За такова мнение като твоето е нормално да изядеш дървото. Гений на заварките.
cholev - майстор
gogo7777 написа:
Не. Гогето е велик. По интернет форумите съм от 1998г. Български , руски и английски- повечето професионални- програмист съм- сам съм модератор в ситроен клуб -подфорум ХМ, но ето простото българско момче, супер заварчика Гогето ме изкара извън релсите. За първи път от 17години- Гоге, евала брато. Трол ти наш
gogo7777 - майстор
Ти сол ташак ли си берее...... ФОРУМЕН МУШМУРОК.......модератор със стаж :lol: .....хе хеееее Чолев, повече си дърпай пишката /за да порасне/, от колкото да се мазниш тука. :lol:

ПП....Програмист....това звучи гордо :lol: модератор също....форумен плъх обаче е голяма работа, а за мене си просто дришльо :)
.....Между другото за 'категорични недоказани твърдения' по някои форуми би 'изял дървото'....
....Човече, в всеки друг магазин щеха да ти бият един шут и изгонят. Да кажеме всички заедно- лидъл ис дъ бест...
....За такова мнение като твоето е нормално да изядеш дървото....
:lol: :lol:
Ясно свикнал си с дървото....Лидъл и Ситроен са убийствена комбинация...а ако добавя и Перник...малиииии....интернационален програмист с граовски манталитет, пионер в опорочен вече форум....иииии неглец.

Заеби електрожените, купи си мелачката за домати...ега е с по-добро ПВ :lol:
torbalan - Дървен философ
cholev написа:
...
gogo7777 написа:
...
Момчета, не се карайте...

Тема "инверторен електрожен "Парксайд"." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: