Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
emil_v r - майстор
Смея се малко и на меките връзки , мойто мнение е че са мн. надеждни ,но не настоявам и нека всеки,секи си има собств. мнение.
Има място за много мнения досадно е да се караме за всяка дреболия.
Смея се и на Видрата колко е хитър ,и на Дундурма , и той :-D , и
изобщо на спорът.
Но на Дундурма пак ще му кажа че е възможно някой за половината пари да направи по- хубава баня , може и обратното , просто съм виждал всякакви случай .
Нооо , виж Велси кви допуски правя !, банкнотите за които спорим всъщност не мога да ги мушна никъде !
Наистина снимах теракот от 12лв/м , вижте там и цокъл от 2лв/м' .
Признавам че снимките съм ги направил избирателно.

Прикачен файл

PICT0041.JPG
цокъл за 6 лв/м
PICT0041.JPG (136.79 KиБ) Видяна 5485 пъти

Прикачен файл

PICT0039.JPG
Тва е тераса и има двустранен наклон
PICT0039.JPG (89.23 KиБ) Видяна 5485 пъти

Прикачен файл

PICT0023.JPG
12лв/м.м
PICT0023.JPG (71.92 KиБ) Видяна 5485 пъти
masterval - майстор
Цената си е цена, каквато - такава.
Друг е въпросът, че тази баничка (имам предвид малка баня, а не закуската) си има добър дизай, нещата са подбрани интересно - това не ми се вярва да го е свършил некой Мастър за 700-те лева.
Аз мога да кажа нещо за банята (супер е), но за майсторлъка - не, по снимки не става.

Виждам, че Емил ме е изпреварил, но пак не си е купил наколенки :? Веднъж питах един стар майстор, дали реди плочки...
Вместо отговор си запретна крачолите и яви едни мазоли по коленете, колкото изсъхнал врачански картоф разрязан наполовина.
emil_v r - майстор
Мастер , аз съм скъсал няколко , неколко чифта наколенки , но когато ги ползвах като сложа наколенките защитните очила ,каска клиента като ме види - дзвъни директно в НАСА - центъра за защита от извънземни .
Отделно на добрият найстор наколенки ,мастар , гумен чук му не требват .
Най -добрите не ползваме ест. и нивелир и микрометър. :evil:
За по- мекият теракот си го чупя без машинка -с удар , фаянса го гриза сас зъби :-D, щот клещите се скапват бързо .
Имам един колега обаче Софиянец (от с. Враждебна ) той с нокът драска по фаянс !
Последна промяна от emil_v r на пон юли 21, 2008 10:14 pm, променено общо 1 път.
asinka - специалист
А лепило за плочките ползвате ли, или ползвате някаква магия :lol: :lol: :lol:
emil_v r - майстор
Къде е това Стряма , моля ти се ?
Кат нема теракол - песък 2 части + вода с плюнка доста държи.
А за фиксатор .... :-D :-D ха ха !

Моля не ме закачайте , че ще напиша и некоя глупост!
asinka - специалист
emil_v r написа:
Къде е това Стряма , моля ти се ?
Кат нема теракол - песък 2 части + вода с плюнка доста държи.
А за фиксатор .... :-D :-D ха ха !

Моля не ме закачайте , че ще напиша и некоя глупост!
ама...плюнката гледай да е женска, отлежала.. :lol: :lol: :lol: иначе няма гаранции никакви.
А за другият въпрос-виж тук :)

http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=607f3 ... ix=16&iy=9
masterval - майстор
То от дружелюбното население на Враждебна е произтекло веселяшкото "шъ ти кръцна гръцмуня"... и шеговито те гъделичка под брадичката с трисантиметровото си нокътче...
А няма откъде да знаеш, че си е изкарал казармата пред кремиковските пещи...

Без всичко мога, но без пари не мога, и без микрометър (не трябва ли все пак да е "микромер"?) не мога, имаче с кво ще си меря фугите, за да знам количеството фугомаса?
Спам, спам, а още не е фторник...
vidrata - специален-специалист
Пичове изтървах ви .Доста се се повеселили. Емо евала за снимките показателни са.
dundurma - специалист
solo5 написа:
Супер е :2thumbs:
ако имаше такива майстори, които да работят на нормални цени и в Бургас :roll:
майстора е от бургас.и аз съм от бургас
dundurma - специалист
masterval написа:
Цената си е цена, каквато - такава.
Друг е въпросът, че тази баничка (имам предвид малка баня, а не закуската) си има добър дизай, нещата са подбрани интересно - това не ми се вярва да го е свършил некой Мастър за 700-те лева.
Аз мога да кажа нещо за банята (супер е), но за майсторлъка - не, по снимки не става.

Виждам, че Емил ме е изпреварил, но пак не си е купил наколенки :? Веднъж питах един стар майстор, дали реди плочки...
Вместо отговор си запретна крачолите и яви едни мазоли по коленете, колкото изсъхнал врачански картоф разрязан наполовина.
наистина за труд платих 700лв,дори и ново табло ми направиха +преместване на пералня

Тема "700лв труд" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: