Нека намерим най-тънките цени.
fore - майстор
Вярно че там е наличен този трион.
Принципно предполагам че силата му е по малка от на самостоятелният вариант на Гризли. А и дълбочината едва ли еднаква на прореза при двата.
cholev - майстор
Дължина на хода 22мм 4 в 1 при 18в 20мм (около- така е написано aprox. stroke 20mm)
Е естественно 18в е по як и по удобен- спор няма

Дълбочина не пише. А виж при флорабест-а е написана; ход 20мм дълбочина до 80мм дърво (10.8в)
DundyTheCroc - майстор
cholev написа:
В този случай купуването на 4 в 1 изглежда добър вариант. Както казах аз го имам и най често от него ползвам сабленния трион.
Аз ще го ползвам основно за пробиване и завиване, как се представя в това отношение?
p.v.x - майстор
Преди малко гледах един електрожен в Лидъл .

Както винаги , нормално имаше един разколачен кашон.

Еми като видях маската , тя като картонена кутия за пица. :-D

И от маски не разбирам.

Ама някак си не те грабва. :rock:
fore - майстор
То от тези маски които ги дават към комплектите на инверторите няма какво да им разбираш ! ПВЦ и черно стъкло.

И на моят и на другите комплекти маските са боклук. Кабелите също в повечето случай са къси, твърди и с лоши щипка/маса и ръкохватка.

Аз си купих соларна маска и смених ръкохватката и щипка/масата на кабелите ми. Само кабелите останаха. Вярно че са ми къси и твърди , но поне не се протриват и не прогарят с яка изолация са. А и се събират в кутията на инвертора ми. Това че не са много дълги се компенсира от ремъка с който мога да го метна през рамо целият апарат и така.

Специално Лидлският Инвертор е майтап работа, но не с всичко е така. Имат и добри попадения.

p.v.x
Ти не си фен на марката според мен и ми се струва че не би купил нищо от Лидл дори да си видял че е здраво.
А и също ми се струва, че хобита та ти не са насочени към майсторенето и на купуването на Машини просто за да ги имаш при нужда.

А това че има винаги отворени кутии от даден продукт е супер, защото човек може да огледа спокойно стоката и да прецени дали става или не. Ако не му харесва конкретната бройка да търси друга такава.
Точно това харесвам в тези хипер-маркети ! От Доматите, до Герунга можеш да избираш сам какво влиза в количката ти. А не търговеца да ти извади първото най скапано както обикновено се случва.
Лошото е когато се крадат елементи от комплектите.
cholev - майстор
DundyTheCroc написа:
cholev написа:
В този случай купуването на 4 в 1 изглежда добър вариант. Както казах аз го имам и най често от него ползвам сабленния трион.
Аз ще го ползвам основно за пробиване и завиване, как се представя в това отношение?
На завиване 25Н със степени- нормално. Това е на нивото на 12волтовия. Не съм пробивал, защото ползвам за пробиване 18в. Е в книгата пише 8мм метал
DundyTheCroc - майстор
Гледам сегашната ми PABS 18 A1 е 20 нютона и ми вършеше работа, така че разлика не би трябвало да усетя.
tntcom - специалист
cholev написа:
Ще споделиш ли на приставката трион колко време му държи батериата(30-60мин.)? И ме интересува дали ще се справи да реже дъски за капаци ок. улуците?
kolcho - специалист
tntcom написа:
Ще споделиш ли на приставката трион колко време му държи батериата(30-60мин.)? И ме интересува дали ще се справи да реже дъски за капаци ок. улуците?
А ти ще споделиш ли за колко метра срез говориш, за каква дебелина и какъв материал, че да има някаква база за разговор?
tntcom - специалист
Чам 20мм дъбок. Интересувам се колко време може да работи триона час-два. Дали да карам ръчка с разкроя, а само бинтовете да завивам с винтоверта, ако не държи заряд батериата.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: