Нека намерим най-тънките цени.
bulhomes2 - майстор
tntcom написа:
bulhomes2 написа:
Това "DIY" какво значи? Малко на гей ми прилича, ама не е баш.
Това е форума в който пишеш толкова усърдно и вече си майстор :butthead: . Така на какво ти прилича :finga: .
Баце, водят ме за "майстор" но не съм го аз искал. За усърдното писане - като пораснеш - може и да разбереш, че "усърдно"-то е само в някоя поразена глава.
Прилича ми че си се нагъзил нещо със свалени гащи и търсиш средни пръсти (вероятно по-скоро това, което олицетворяват), когато питам дали за гееве става въпрос. Явно накъде биеш, ама не съм "широко скроен" и такива откачалки по-скоро бих ги наритал, отколкото да им признавам нек'ви права (които никой май не им е спирал).
Avas_co - майстор
LazarGanev написа:
Е, той нали каза - възможно най-скъп и марков! :wink:
Ми, де да знам аз колко е скъп и от село Марково, ми ако е в правен в друго село ?
Та се чувствам длъжен да питам.
vladko33 - специалист
gogosto написа:
За мен този мултицет е с цена между 6 и 9лв.

Защо така смяташ ? Препоръчай в такъв случай някакъв свестен за хоби ползване и цена около 20-тина лева
Chefo77 - майстор
cholev написа:
Търсачката ми дава Бош-ове 10.8в от 20-30Н и до 2Ач батерии.
18в * 1.5ач дава 27Вч енергия
10.8в * 2ач дава 21.6Вч
А и на 18в въртящия момент 35Н
Дето се вика големите волтове са си големи волтове.
Е но предпочитам да завивам с 10.8 или 14.4 :-D (12в го нямам)
Теглото също има значение

ПС. погледнах- оказа се че 18в е 40Нм
Хайде сега виж колко дава 10.8 с 4 ач (6 елемента по 2 ач, свързани два по два - не 3 по 4 ач). На заместителите на оригиналните батерии 4 ач им дават скромните 43,2 Вч :wink:
И кажи нормално ли е 18 волтова машина да дава 35 нм при 30 нм за 10.8 верт???
Последна промяна от Chefo77 на съб юли 30, 2016 11:23 pm, променено общо 1 път.
agj - майстор
vladko33 написа:
gogosto написа:

Защо така смяташ ?
И на мен ми е интересно защо смята така ?
Не разбирам от мултицети но ми се струва че един МНОГО евтин мултицет едва ли ще има тези функции :тестер за батерии 1,5 V/ 9 V, тестер за проводимост с акустичен сигнал
Памет за измерени стойности и т.н....
jekasus - майстор
Chefo77 написа:
cholev написа:
Търсачката ми дава Бош-ове 10.8в от 20-30Н и до 2Ач батерии.
18в * 1.5ач дава 27Вч енергия
10.8в * 2ач дава 21.6Вч
А и на 18в въртящия момент 35Н
Дето се вика големите волтове са си големи волтове.
Е но предпочитам да завивам с 10.8 или 14.4 :-D (12в го нямам)
Теглото също има значение

Хайде сега виж колко дава 10.8 с 4 ач (6 елемента по 2 ач, свързани два по два - не 3 по 4 ач). На заместителите на оригиналните батерии 4 ач им дават скромните 43,2 Вч :wink:
Чефо, честно, боли ме оная работа за туй унуй...
Върти - върти, навива - навива. , не съм дал 350(или някъде наблизо)за винтоверт. следващи три години ще върти, след третата година по-добре нов парксайд, отколкото ремонт на бош.
Май ви(слагам всички поклонници на определени марки) яд ще потрошихте за китайски инструменти с евро и японски бранд бая пари...
cholev - майстор
Chefo77 написа:
cholev написа:
...

40Н но няма значение- 100лв 40Н 1.5Ач. Бошовите ги прегледах цени за 18в 500-1000лв-не мерси- въртящ момент 27Нлеки случаи 67Н тежки. Ако ми обясниш какво ще рече това евала
Chefo77 - майстор
Направо си умирам от яд, че не работя с инструмент от бакалията или от магазините за левче, честно :wink:
Или викаш да разсъждаваме като Стифлър като натъпка бабата в "Американски пай - Сватбата", а? :lol:

Чолев, има си инфо в нета, чети кога е 27 и кога е 67 НМ. Няма нужда да ми казваш "евала", защото зная неща, които и всеки треторазряден майстор знае.
Последна промяна от Chefo77 на съб юли 30, 2016 11:53 pm, променено общо 1 път.
gogosto - специалист
http://www.electronics.bg/product_info. ... d=21012420 Но които и да избереш на цени до 30-40лв са еднакви и вършат една и съща функция. Този на лидъл с тея 250волта- ми се струва играчка. В къщи мрежовото е постоянно до 245волта. Когато искаш и функция True RMS тогава си струва да гледаш по скъп мултицет от 20лв

vladko33 написа:
gogosto написа:

Защо така смяташ ? Препоръчай в такъв случай някакъв свестен за хоби ползване и цена около 20-тина лева
cholev - майстор
Avas_co написа:
cholev написа:
vladko33 написа:
На 11-ти август пускат мултицет. Струва ли си 27-те лева ?

http://www.lidl-service.com/cps/rde/SID ... 0%B5%D1%82
В бачкането с КИП-аджиите го тествах спрямо техния контролен мултицет (нарочили са най скъпия и марков за контролен и спрямо него проверяват другите)- показа еднакви резултати. Така че аз лично съм доволен от мултицета
Би ли, споделил какъв е контролния мултицет.
Бих. В понеделник ще питам колегите. Да не мислиш че го помня наизуст :-D
Какъвто са им купили преди неколко години като бехме държавно предприятие. В момента като частно такова и на мултицет за 6-9лв ще се радват :-D

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: