Нека намерим най-тънките цени.
cholev - майстор
Chefo77 написа:
...
Чолев, има си инфо в нета, чети кога е 27 и кога е 67 НМ. Няма нужда да ми казваш "евала", защото зная неща, които и всеки треторазряден майстор знае.
Е добре де- щом не ти се обяснява нема нужда. Чак толкова не ми е интересно -чак да ровя по нета- на мен и 25Н ми стигат от 10.8в/14.4в ако ми потрябва повече ще вадя импакта. Както и преди казах 18в само като бормашина
etconev - специалист
vladko33 написа:
На 11-ти август пускат мултицет. Струва ли си 27-те лева ?

http://www.lidl-service.com/cps/rde/SID ... 0%B5%D1%82

Как проверявате за толкова напред какво ще пускат ?
kolcho - специалист
etconev написа:

Как проверявате за толкова напред какво ще пускат ?
Човече, тази тема е откровено рекламна в полза на един търговец, събиращ шарани, склонни да повярват, че могат да си купят инструменти досущ като професионалните, ама на любителска цена. Подобни акции трудно правят по 450+ страници мнения без наличието на "вътрешни" хора от въпросната верига, които дискретно подгряват огъня на ентусиазираната тъпота. Така че, въпросът ти има предизвестен отговор :wink:
По-интересно е да се замислим за това защо толкова много хора се връзват на селските номера тук...А това е в пряка връзка с факта, че за разлика от Западна Европа, където човек може да си купи въпросните изделия / след като хубавичко отлежат по рафтовете/ с отстъпка от 50+% , в България подобно нещо все още няма как да се случи. Шарановярата е непобедимо нещо - затова Парксайд се купува на "Ура!", затова избираме мутри да ни управляват, затова новопостроени пътища се нагъват веднага след асфалтирането им, затова спирки на обществения транспорт се опаковат с материал, който се цепи още след първата година, затова....
Те така =D>
dido uzunov - специалист
И аз отдавна подозирам, че тази тема и разрастването и до такива мащаби е работа на тайните агенти на LIDL, които чрез форума ни промиват мозъците. Агентурата на БОШ и Макита може само да се учи от тях :prayer:
EDI - майстор
Баш пък.И защо мислите така.Най-активните в темата хабер си нямат да са агенти на когото и да е.А такъв тип реклама надали ще ме накара да си купя нещо, ако не става.Не, че съм си купувал, де, но има неща които за домашни майстори са си добри.
p.v.x - майстор
Не знам за друго , но такова чудо , от гледна точка на сервизна и рекламационна политика , не съм чувал за други магазини.

Да направя реклама на магазина. :-D

Вземайте какъвто инструмент ви трябва , за вашия ремонт. Свършете си работата , без да го жалите в рамките на три месеца , и смело връщайте.

Ако ми прочетат публикацията , ще се хванат за главите. :-D :lol: :lol:

:rock:
jekasus - майстор
dido uzunov написа:
Агентурата на БОШ и Макита
Понякога се появяват тук да си предлагат китайските боклуци на четворна цена :-D
Shift - специалист
Ха ха, конспирацията в действие. Главен конспиратор - Колчо.
Последна промяна от Shift на нед юли 31, 2016 3:12 pm, променено общо 1 път.
dido uzunov - специалист
EDI написа:
Баш пък.И защо мислите така.Най-активните в темата хабер си нямат да са агенти на когото и да е.А такъв тип реклама надали ще ме накара да си купя нещо, ако не става.Не, че съм си купувал, де, но има неща които за домашни майстори са си добри.
Точно. Всеки си има глава на раменете. Който не е доволен ще си купи ли втори път? Има явно колеги които имат по-вече от един от продуктите им. Показателно ли е?
kolcho - специалист
Shift написа:
Ха ха, конспирацията в действие. Главен конспиратор - Колчо Боша.
Абе, предпочитам Макита, ама и Бош бива! Освен това не съм терорист, а психотерапевт, който се опитва да помогне с тезата за конспирацията: винаги е по-добре за един човек да се почувства жертва на конспирация, отколкото на собствената си глупост!
Така че - целувайте ръка и наздраве :partyman:

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: