Всичко свързано с въздушния поток, който дишаме.
rossenboy - специалист
Привет на всички. Четох, чаках, но отговор не намерих и затова пускам въпроси наред. Дано само съм уцелил разделите :-D
Вапроса е може ли да се монтира климатик (външното тяло) на усвоена тераса заидана с Итонг 10 см. Климатика може би ще бъде 12-ка (квото и да е то). Питах в една фирма и ми казаха че не може, а пък гледам в съседния блок че са го монтирали на парапета на терасата. става въпрос за панел с такава тераса.

Прикачен файл

тераса.jpg
тераса.jpg (15.24 KиБ) Видяна 4426 пъти

Прикачен файл

тераса1.jpg
тераса1.jpg (19.6 KиБ) Видяна 4426 пъти
tinalex - специалист
Защо да не може?Моя е монтиран точно на такава "усвоена тераса".Няма как да захванат 4 дюбела ли?За моя пробиха бетонния панел на терасата и главите на болтовете са отвътре.Мисля че е достатъчно стабилно.На итонга наистина е рисковано.
rendo - специалист
Долната част на терасата където е стария бетон - няма проблем да се монтира просто трябва да им се развикаш на монтажистите да направят това което искаш
velev-klima - специалист
Възможно е да се монтира обаче ще се чуват малко вибрацийте от работата му.
nebelservice - напреднал
защо не го монтираш под прозореца ( левия на снимката ), мисля че е по удобно и е твоя, надявам се
rossenboy - специалист
Това е изглед от към кухнята, а пък климатика ми трябва откъм хола. Просто ме мързеше да обикалям блока за да снимам истинската тераса. :-D На хола е същото.

Тема "Монтаж на климатик - възможно ли е?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: