• 1
  • 2
Мечтата на всяка домакиня
infomar
Прав си за изключване от редуцир вентила на бутилката. Аз понеже редовно го забравям и ми е малко на неудобно място, съм си купил един датчик за сигнализация на наличие пропан-бутан и съм го сложил до печата. При евентуален проблем с печата и се появи теч на газ, веднага да подаде звуков сигнал. До сега не се е активирал вече четвърта година, но стои за всеки случай.
kozl - майстор
От бутилката газа по тежък и се стели на пода. За природния газ съм чул, че по-лек и се насочва нагоре.
Твоя датчик де е?
infomar
kozl написа:
От бутилката газа по тежък и се стели на пода. За природния газ съм чул, че по-лек и се насочва нагоре.
Твоя датчик де е?
Моят е на пода. Аз ползвам само бутилки.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
infomar написа:
Прав си за изключване от редуцир вентила на бутилката. Аз понеже редовно го забравям и ми е малко на неудобно място, съм си купил един датчик за сигнализация на наличие пропан-бутан и съм го сложил до печата. При евентуален проблем с печата и се появи теч на газ, веднага да подаде звуков сигнал. До сега не се е активирал вече четвърта година, но стои за всеки случай.
Денонощно ли си под"ухо" за сигнала?
Това ми звучи като безсмислица
infomar
n_a написа:
infomar написа:
Денонощно ли си под"ухо" за сигнала?
Това ми звучи като безсмислица
Живея в къща и ако започне да сигнализира, се чува на всякъде. Когато отсъствам за дълго, спирам вентила, но когато съм вкъщи, често забравям да го спра. Това е една допълнителна застраховка.
  • 1
  • 2

Тема "Прекарване на газ до кухнята" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: