Нека намерим най-тънките цени.
kolcho - специалист
cholev написа:
Една от причините да го сменя бяха точно занижените показания на мултицета. Една от тях.
И ако показанията на мултицета бяха в норма, останалите причини за смяната му щяха просто да се изпарят? Акумулаторът вече нямаше да се нуждае от непрекъснато дозареждане с прекрасното лидълско зарядно?
:lol:
juvesan - специалист
КоУеги, :weedman: айде да спрете с тези словестни пиратки и да зарежете тая тема, че доста се събра шума. Ако някой има да каже нещо за лидълските чаркове - нека, ама ако ще е да става "джумбуш" ще е добре да минете на лични... ако бъдете така добри , благодаря :partyman:
Djack - специалист
Абе, да попитам собствениците на прахосмукачката, има ли опция въздуха да минава през водата вместо в торбичката, или резервоара е само за засмуканата вода?
jekasus - майстор
Djack написа:
или резервоара е само за засмуканата вода?
Само за това.
Може да се пробва, но трябва да се поиграе със тръби вътре в казана. Мен лично ме мързи :-D
cholev - майстор
juvesan написа:
КоУеги, :weedman: айде да спрете с тези словестни пиратки и да зарежете тая тема, че доста се събра шума. Ако някой има да каже нещо за лидълските чаркове - нека, ама ако ще е да става "джумбуш" ще е добре да минете на лични... ако бъдете така добри , благодаря :partyman:
Рабира се коуега. Ама ние я бяхме спряли, но след твоето напомняне :-D

Между другото може ли да цитираш МОЙ пост, който не е по темата?
tntcom - специалист
Тролчо е по разни конспираци.
Кво става тук на вместо да се каже нещо за инструментите от по 200лв, за няма и 5лв стана егати дискусията.
Като доидем на неговото ниво и сие, направи си самовците-DIY, му били геюве и сигурно доматито се яде с коловете :rolleyes:
tntcom - специалист
Французузина е качил клип с новият перфоратор -PAH 1300W A1.
https://youtu.be/UGaoox0zU90
resistbody - майстор
От мен само снимки, че нямаше кой да ме снима :D
Изображение
Изображение
Изображение
Сравнително бързо се справи с това кубче :D Не гледайте че е бъркано на ръка, от старото цимент е... 5кг. чук не може да го одраска, от половин година седи там където го разбих, че не ни се местеше повече...

П.С.: Като недостатък мога да отбележа, че доста се нагълтва с прах, дано не му пречи. И вибрира малко повечко, но за тея пари толкова ;) Предстоят няколко ремонта с доста къртене, та добре че го пуснаха, бях се надъхал от DE да го поръчвам...
Николай Николов - специалист
С компресора ПАК от лидъл ще го продухаш и готово :-D
vasko9999 - специалист
Колеги,този лазерен нивелир става ли ? http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=sh ... l&id=44052 Пускан е и преди,надявам се някой да сподели мнение.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: