Нека намерим най-тънките цени.
kolcho - специалист
resistbody написа:
Както каза колегата по-горе малка пластмасова Сола е 20лв.... .

Като този ли?
http://www.djesur.com/%D0%9D%D0%B8%D0%B ... D1%80-Sola
kolcho - специалист
EDI написа:
Мислел съм да и купувам лазерен нивел, но колкото и да си блъскам главата, не мога да намеря за какво да го ползвам в моята си работа и да разбера какво повече ще свърши от другите методи - обикновен нивел, мастар и канап. :-D
Удобството, колега, удобството - в това е разликата! При по-скъпите машинки - не само удобството, има и други плюсове :wink:
Но ако на теб ти е по-удобно с мастар и канап - лошо няма!
Наздраве!
kolcho - специалист
cholev написа:
Аз от мойте невелири съм доволен :razz:

Лазерния самоневелиращ съм го ползвал 2 пъти, но и го имам отскоро. Той е до 10м
Радостите ти край нямат!
Ето на какво се радваш актуално / то е чаааааак до 10 м :lol: /
https://www.youtube.com/watch?v=BsJdEUkLyAw

=D>
cholev - майстор
И какво доказа- нищо. Както каза човека от клипа- отлична точност и препоръчва работа до 2м. Отлична видимост и пр. на 10 метра ако правиш нещо едва ли ще се иска супер видимост. гаража от земетресението ми е западал и с уреда от тези 10м мога да оценя наклона на стената. За в къщи повече от 2-4м не ми трябва.
Относно безполезния аксесоар младежа не е много прав. Направих си стойка с плоча основа за която връзвам аксесоара и по този начин мога да нагласям на произволна височина до 2 м височина. Така че, всичко е на 6

Коле- така си перкаш през просото :?
kolcho - специалист
cholev написа:
препоръчва работа до 2м.
cholev написа:
Той е до 10м
Сега е време пак да се посмеем на поредния ти мисловен лупинг - нивелир, който е до 10 метра, ама се препоръчва за работа до 2. Браво - това е нивелир за чудо и приказ :prayer:
:lol:
koveslav - майстор
EDI написа:
Мислел съм да и купувам лазерен нивел, но колкото и да си блъскам главата, не мога да намеря за какво да го ползвам в моята си работа и да разбера какво повече ще свърши от другите методи - обикновен нивел, мастар и канап. :-D
Освен за да вземеш акъла на клиента,за много малко други неща можеш да го ползваш.Ако майстора е перфектен с конвенционален нивелир,може да си улесни или ускори тук-там работата с лазерен,но не навсякъде.Ако майстора не е добър с обикновен,много ме съмнява с лазерен да си изправи майсторлъка......
kolcho - специалист
koveslav написа:
Освен за да вземеш акъла на клиента,за много малко други неща можеш да го ползваш.Ако майстора е перфектен с конвенционален нивелир,може да си улесни или ускори тук-там работата с лазерен,но не навсякъде.Ако майстора не е добър с обикновен,много ме съмнява с лазерен да си изправи майсторлъка......
Първата част от разсъжденията не е нищо повече от добре казана глупост! С лазерен нивелир може да се прави всичко, което се прави и с класическия нивелир. Така че приказките за "много малкото други неща, за които можеш да го ползваш" са чиста проба пръдня в гащи. Накичени с дървена, предубедена главица.
Виж това, че за качеството на едно нещо главна роля играе майсторът - никакъв спор, че добър майстор с обикновен / качествен!/ нивелир ще изпълни задачата много по-добре от аджамия, накичен с лазерен за хиляди левове. Но има и варианти на този вид мислене, недостъпни за предубедени дървени философи. Най-важният от които е: от двама СВЕСТНИ майстори, онзи, който разполага с читав лазерен нивелир / читавите не се купуват в ЛИДЪЛ и не струват под 50 лева!/ - ще свърши работата по-добре, по-бързо и по-качествено от колегата си, работещ с обикновен. Ако тези майстори си вадят ежедневно хляба с монтажи - лазеропритежателят ще си избие парите за по-скъпия нивелир само за няколко изпълнени обекта!
Те така!
koveslav - майстор
kolcho написа:
koveslav написа:
Първата част от разсъжденията не е нищо повече от добре казана глупост! С лазерен нивелир може да се прави всичко, което се прави и с класическия нивелир. Така че приказките за "много малкото други неща, за които можеш да го ползваш" са чиста проба пръдня в гащи. Накичени с дървена, предубедена главица.
Виж това, че за качеството на едно нещо главна роля играе майсторът - никакъв спор, че добър майстор с обикновен / качествен!/ нивелир ще изпълни задачата много по-добре от аджамия, накичен с лазерен за хиляди левове. Но има и варианти на този вид мислене, недостъпни за предубедени дървени философи. Най-важният от които е: от двама СВЕСТНИ майстори, онзи, който разполага с читав лазерен нивелир / читавите не се купуват в ЛИДЪЛ и не струват под 50 лева!/ - ще свърши работата по-добре, по-бързо и по-качествено от колегата си, работещ с обикновен. Ако тези майстори си вадят ежедневно хляба с монтажи - лазеропритежателят ще си избие парите за по-скъпия нивелир само за няколко изпълнени обекта!
Те така!
Явно държиш,когато някой пр...дне ти да се нас..ш.Културата не ми позволява да повторя напълно изразните ти средства.
И вземи да си оправиш тона и отношението и не си позволявай такова поведение,като въобще не ме интересува нито кой си,нито откъде си!!!! Можеш да държиш подобен тон,само ако се отнесе някой така с теб,но дори и тогава не е желателно.Мнения,които не те засягат лично,но не ти харесват,не те задължават да им отговаряш,нито пък трябва да те обиждат-последното го подчертавам,защото явно си го пропуснал!!!!
След публични обиди дължиш публично извинение,ако имаш достойнство и поне малко култура!
Ползвай си със здраве лазерните инструменти,на мен твоето мнение за този тип инструменти не ми пречи!!!! Бъди жив и здрав!
pgt - специалист
И аз се обзаведох с този самонивелиращия лазерен нивелир от предните промоции, но след като го тествах 1 ден нещо не ми хвана окото.
От 2-3 м линиите в средата бяха бая широчки и като разфокосирани. И ако трябва с линия да хващам после средата на центъра и края, ай сиктир. Може и моята бройка да е била кофти (малко се съмнявам) ама се разделихме по живо, по здраво. За 30-тина лева отгоре се взима подобен Skil, който го гледах в магазина е класа над Лидълския. Въпроса е не само да се вземе най-евтиното, но все пак и да е що го де читаво :partyman:
kolcho - специалист
koveslav написа:
Културата не ми позволява да повторя напълно изразните ти средства.
Човече, ако под "култура" разбираш предубедената си глава - направо те поздравявам за наличието й, няма за какво да се извинявам.Пък и главата си е твоя, все пак :wink: Само ще отбележа, че, както повечето собственици на този атрибут, си доста докачлив, особено когато нямаш аргументи за да отвърнеш . И като нямаш какво да кажеш по същество - ударил си го на обидено мрънкане :wink: А всъщност, като се изключи дървената ти оценка за лазерните нивелири, казваме едно и също нещо: един най-обикновен, добре калиброван нивелир с цена от порядъка на десетина-двадесет лева, е изключително полезен в ръцете на сръчен и разумен човек. Ако този човек не е про - не е налице необходимостта от влагане на големи средства в лазерна техника! Нещата стоят различно при професионалистите, особено онези, които работят в големи обеми - там лазерите могат значително да ускорят работата, при това - при непостижимо за конвенционалните нивелири качество. Пробвай се да го осъзнаеш, за да не се нервиш толкова за глупости :)

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: