Нека намерим най-тънките цени.
etconev - специалист
Някой може ли да се изкаже, дали фрезата, която ще пускат другата седмица си струва парите? Притесняват ме тези едва 400 w, не са ли малко?
kolcho - специалист
etconev написа:
Някой може ли да се изкаже, дали фрезата, която ще пускат другата седмица си струва парите? Притесняват ме тези едва 400 w, не са ли малко?
Мощността не е 400, а 250 вата. Но това не е никакъв проблем за инструмент като този. Проблемът е, че въпросната фреза е много специфично ориентирана към тесен кръг употреби - главно окрайчване на ръбове, фрезоване на плитки орнаменти, канали и....толкова, присъединителният размер на фрезерите също е специфичен - 4.8 мм. Не е универсална, накратко казано - много трудно с нея можеш да фрезоваш дълбоки канали, отвори, сложни профили и т.н.
Иначе, за онова, за което е предназначена - фрезичката е много удобна, лека, с добър контрол, поради формата си. Ако имаш нужда от инструмент точно за тези неща - купувай смело / три години гаранция!/. Ако обаче искаш универсална машинка - не е тази, търси нещо в диапазона над 800 вата, с цанги 6 и 8!
biol - специалист
kolcho написа:

С лазерен нивелир може да се прави всичко, което се прави и с класическия нивелир.
че добър майстор с обикновен / качествен!/ нивелир ще изпълни задачата много по-добре от аджамия,
Най-важният от които е: от двама СВЕСТНИ майстори, онзи, който разполага с читав лазерен нивелир / читавите не се купуват в ЛИДЪЛ и не струват под 50 лева!/ - ще свърши работата по-добре, по-бързо и по-качествено от колегата си, работещ с обикновен. Ако тези майстори си вадят ежедневно хляба с монтажи - лазеропритежателят ще си избие парите за по-скъпия нивелир само за няколко изпълнени обекта!
Те така!
:-D :-D :-D :-D :-D
Ще ми покажеш ли качествен нивелир. По възможност и скъп/
Нивелира , либелата и отвеса са нискотехнологични "инструменти " познати още от древността. Работят защото са елементарни - тръбичка с мехурче и канап с тежест.
Не искам да ги коментирам тези ти майстори, който дават камара пари за марков нивелир. За два метра и със най простия маркуч, мога да хвана ниво на четири страни дори и зад препятствия и чупки, по добре от най-скъпата лазерна показалка. Акъл требе момче ....
Във втора тема скачаш срещу лидъл, ще се аргументираш ли каква е разликата между лидълския и другия който е над 50 лв. Момче, според физиката светлината в еднородна среда винаги се движи праволинейно, без значение от магазина .

Лидъл не продават профи техника, нищо че много майстори си я купуват. Но пък зачитат безпрекословно гаранцията си. Нещо което не мога да кажа за нито един друг търговец.

Моля, не ми отговаряй, няма нужда. Не си единствения който се опитва да прикрие глупостта си с агресия
kolcho - специалист
biol написа:
Във втора тема скачаш срещу лидъл, ще се аргументираш ли каква е разликата между лидълския и другия който е над 50 лв.

Моля, не ми отговаряй, няма нужда. Не си единствения който се опитва да прикрие глупостта си с агресия
Ще посоча безспорния факт, че само няколко изречения след като ме призоваваш да се "аргументирам каква е разликата", вече си забравил това и мъдро настояваш да не отговарям ! Каква памет, какъв триумф на логиката:lol:
Както и да е - вече съм дал линк към теста на лидълския лазер. Можеше да го погледнеш, преди да редиш мъдрости за "законите на физиката", ама аз не съм недоволен от тази поредна смешка :lol:
https://www.youtube.com/watch?v=BsJdEUkLyAw
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Много ми се иска плямпалата да спрат да се доказват в тази тема. Тук обсъждаме конкретни инструменти. Удавихте темата бе!
tntcom - специалист
База за сравнение нямам, но...
Прикачен файл:
NCM_2312.JPG
Това е чертае на 3м малкия нивел на снимка.
cholev - майстор
Направи ми впечатление, че напречната либела е кръгла. Това е удобно като настройване за ползване на кръстосаните линии, но ако го ползваш като обикновен невелир не. Одеве загледах моя, който е с обикновенна напречна либела, което дава възможност да се ползва и вертикално. В комбинация с магнита и осветлението става екстра. Направих снимка и ако станала добре утре ще я пусна. От този таблет- нееее
tntcom - специалист
cholev написа:
Направи ми впечатление, че напречната либела е кръгла. Това е удобно като настройване за ползване на кръстосаните линии, но ако го ползваш като обикновен невелир не. Одеве загледах моя, който е с обикновенна напречна либела, което дава възможност да се ползва и вертикално. В комбинация с магнита и осветлението става екстра. Направих снимка и ако станала добре утре ще я пусна. От този таблет- нееее
Мисля че се сещам какво имаш впредвид. За тавана не се сещам за приложения, но ако поставям теракот или гранитогрес, бих ползувал другият си фото статив с нивел на главата. Този от комплекта е най-обикновен, а струва сам по себе си 10лв. и бих си го спестил ако имаше как. :?
Миналата пролет лепих плочки на терасата и с мн. усърдие се получи мн. добре. Смятам да оправя и банята, та затова се подведох по лазерният. :rock: Не ми се занимава с дъски, маркучи, канапи и прочие, нямам време.
Откровенно обаче ми направи впечетление качеството му на сглобка. Много от тях имаха притеснително разместени диоди от леглото в корпуса. Тук трябва да кажа, че този го избирах измежду няколко и ми е нужен само за една задача. :prayer:
Незнам дали и предната серия е била такава. Мисля в случая уцелих сполучлив.
Николай Николов - специалист
Дали случайно са останали водоструйки някъде? Закъснах с тях, пък сега ми е необходима много.
cholev - майстор
Не за тавана- просто за вертикални стени. Колега твърдеше, че не става, аз потвърдих, но днес установих, че благодарение на напречната либела става и за вертикални стени.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: