• 1
  • 2
Всичко за дърводелството
Антоанета - напреднал
Edi, много благодаря! Сигурно много знаеш и много можеш, благодаря! Благодаря и на ky-kyy, включи се с идея.
EDI - майстор
За нищо :partyman: После обаче пусни снимки да видим как е станало, проектчето ти е много интересно.
griffin - майстор
Според мен не и хич добра идея да лепиш дъските върху мдф или пдч, дървото се разширява и свива в зависимост от влажността на въздуха в помещението, ако се залепят за материал, който не мърда ще създадеш напрежения. Ако ги заковеш само с пирони върху основа пироните ще осигурят необходимата гъвкавост. Може и с такер за пирончета.
Антоанета - напреднал
http://www.duende-studio.com/gallery/produktov-dizain

Привет, Майстори,

Направих закачалката. И с малко закъснения изпращам връзка, за да видите крайния резултат. Естествено, различен от проекта, но клиентът ХАРЕСА! Така че, щом е продуктът е хубав според дизайнера и клиентът е доволен - целта е постигната!
Обобщение - използвах ПДЧ за гръб на рамката и на огледалото. Дъските залепих с Момент FIX. Никъде не съм слагала винтове, надявам се лепилото да държи достатъчно силно. До сега няма оплаквания.
Закачалките не ми харесват, но поне са най-доброто за цветовата гама и визията на продукта. Зад закачалките /две от тях/ са скрити отворите на дюбелите, с които паното - закачалка е захванато за стената. Рамката залепихме със същото лепило.
Дървеният материал е от евро палети и от стари мебели, събирани от тук и там... Попаднах на страхотен орех и се постарах да използвам материала максимално. Беше доста наяден от дървояди, обаче аз и преди съм използвала Райд за да ги обезвредя... Пък и не знам друг начин?!
Коментари? Честно казано, ще са ми полезни.
Благодаря Ви за съветите!
  • 1
  • 2

Тема "Пано за закачалка и обща рамка с огледало" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: