Ако незнаете къде да постнете въпрос или мнение, тука е мястото.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Колегата от Плевен я поиска, Еконт ще му струва до 20лв. Бутилката е в прекрасно състояние
p.v.x - майстор
n_a написа:
Колегата от Плевен я поиска, Еконт ще му струва до 20лв. Бутилката е в прекрасно състояние
На колегата от Плевенско(село) , му напомни колко е малък света.

До вчера , се пазареше за пет левчета , днес му се отваря парашута за безплатна бутилка.

Пожелавам му да си я ползва със здраве. :)

:rock:
MamaMy - майстор
Завиждаш ли Врабец?
Искаш ли си обратно 5-те лева?
Много те е яд нали. Аз ще си ги сложа в рамка. :-D
p.v.x - майстор
MamaMy написа:
Завиждаш ли Врабец?
Искаш ли си обратно 5-те лева?
Много те е яд нали. Аз ще си ги сложа в рамка. :-D
Не завиждам.

Пожеланието ми е искрено.

За мен , това е една положителна емоция и поука , заслужаваща заплащането си. :partyman:

:rock:

пп. Мога да ти пратя още пет , да се виждат огледално в рамката.Само серийните номера ще са различни. :-D
MamaMy - майстор
p.v.x написа:
На колегата от Плевенско(село) , му напомни колко е малък света.
До вчера , се пазареше за пет левчета , днес му се отваря парашута за безплатна бутилка.
Пожелавам му да си я ползва със здраве. :) :rock:
А явно това, че живея на село те тревожи? Недей! Роден съм си в града. Купил съм си къща на село за да се скрия от такива като теб. Искат си петте левчета защото не могат да оценят интелектуалния труд. За вас труд е само маането с мотиката. Пия една вода за твое здраве! Студена. :drinkers:

ПП Знаеш ми банковата сметка. Винаги е отворена за волни пожертвования. Гарантирам ти, че ще ги сложа в рамка на отсрещната стена :lol:
Тони Ст. - специалист
До колкото си спомням,фирмите за доставка не приемат газови бутилки,даже и празни!?
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Тони Ст. написа:
До колкото си спомням,фирмите за доставка не приемат газови бутилки,даже и празни!?
Има резон в това. Но е грехота да не се използва :wink: . Ако питащият е с такава нагласа, и се свържат двамата, всичко може да се уреди
infomar
n_a написа:
Demolution написа:
n_a написа:
Изнеси я навън и я остави отворена
Шубето голям страх
После я обяви за продаване или подаряване. Тук има тема "Подарявам"
http://forum.napravisam.bg/viewtopic.ph ... &start=280
Бутилката е с 10 години минал срок, корозирала, червена. Кажи кой искаш да убия ? :rolleyes:
Невежеството не те прави разумен или добронамерен. ПисаХМЕ ти да я оставиш навън отворена, да излезе каквото има да излиза. Аз бих направила страхотна печка от този балон

А кажи как става печка - печка за варене на компоти ли имаш в предвид, вън на двора?

За какво може да се ползва подобна стара бракувана бутилка от газ :?
lov - майстор
http://www.chipmaker.ru/topic/168562/pa ... try3031781

Имаше доста готини идея из тоя форум но който иска да дири.

И кой е е казал че бутилката е бракувана. Никъде на нея не е маркирано нищо такова. Към настоящия момент само е ограничено пълненето и използването и като такава заради изтеклия период на освидетелстване. Спокойно може да се прекара на водна проба и да се освидетелства от ново. Ако изпитващия прецени вече чак тогава не подлежи на нищо и се води брак. Единствено автоматично се бракува ако са изминала повече от 40 години от датата на производство независимо дали е ползвана или не по предназначение. Макар че и в това вече не съм сигурен защото май имаше някакви промени в нормативната база а отдавна скъсах с темата и не съм следил нищо.
p.v.x - майстор
Има и други интересни идеи , за стари газови бутилки. :rock:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=RiJC9-G5C5E[/youtube]

Тема "Проблем със стара червена газова бутилка." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: