Нека намерим най-тънките цени.
juslen - специалист
Последната беше 111лв. - с дизайн на прахосмукачка хоризонтално стояща с 4 колела. Това й е най-големия +, може да се търкаля около теб. Не знам ма на мен в гаража струята с воден пистолет от 10лв. ми е същата само на водопровод. Не съм много впечатлен, но ще си я ползвам за колата...купил съм я вече.
Chefo77 - майстор
Точно тази от 111 лева. На последния ред са, цял палет.
Между другото, в същия магазин са направили аутлет - имаше някакви котлони и мултикукър някакъв, самобръсначки, часовници...
gogosto - специалист
Да се оплача и аз от покупките си от Лидл. Взех една покривка за кухненска маса - е такова голямо менте не бях виждал. От една седмица е на масата и се е разлепила на три места вече. Толкова е тънък филма от найлон отгоре,че е като стреч фолио с шарки по него.С гаранцията на машината за боядисване с латекс се закучи положението. Дадох я и седмица не ми се обаждат. Опитах да я върна, но ми казаха, че е истекъл едномесечният срок (с три дни). за връщане на машината и какво да правя - дадох я в сервиза. Между временно си направих единия ремонт с ръчното мече и пак през цялото време псувах наред немци и лидълци. Дадох 100лв и ремонтирам пак като преди на ръка . Сега бавя втория ремонт с надеждата да ми звъннат от сервиза и да ми кажат, че машината е готова. Ако не я направят сега аз ще имам нужда от нея чак догодина есента :( и действително ще я върна ако може и ще си взема парите, а догодина живи и здрави ще я дебна на промоция :)
kolcho - специалист
gogosto написа:
Да се оплача и аз от покупките си от Лидл. Взех една покривка за кухненска маса - е такова голямо менте не бях виждал. От една седмица е на масата и се е разлепила на три места вече. Толкова е тънък филма от найлон отгоре,че е като стреч фолио с шарки по него.С гаранцията на машината за боядисване с латекс се закучи положението. Дадох я и седмица не ми се обаждат. Опитах да я върна, но ми казаха, че е истекъл едномесечният срок (с три дни). за връщане на машината и какво да правя - дадох я в сервиза. Между временно си направих единия ремонт с ръчното мече и пак през цялото време псувах наред немци и лидълци. Дадох 100лв и ремонтирам пак като преди на ръка . Сега бавя втория ремонт с надеждата да ми звъннат от сервиза и да ми кажат, че машината е готова. Ако не я направят сега аз ще имам нужда от нея чак догодина есента :( и действително ще я върна ако може и ще си взема парите, а догодина живи и здрави ще я дебна на промоция :)
Горният пост дефинира съществени елементи от профила на купувача, убеден, че купува профи-техника от Лидъл. Този човек:
1. Се опитва да върне уреда три дни след изтичането на допустимия срок, независимо от това, че доста време се е оплаквал от покупката си във форума, нещата му бяха обяснени и би следвало да е наясно с условията на гаранцията.
2. Успява да завърши на ръка първата част от ремонта, но е решен да загуби седмици време с надеждата, че от сервиза ще му върнат чудодейната машинка с която втората част от ремонта сама ще се свърши.
3. Е уверен, че въпреки тоталния провал през 2016, загубените пари, време / то също е пари!/, нерви / и те имат цена!/ - догодина непременно пак ще "дебне" машинката "на промоция", явно мечтаейки и през 2017 да бъде прекаран по начина, по който бе прекаран
/публично, на площада!/ тази година!
-----------------------------------------

Е, това е положението - висша ценност на демокрацията е правото ни ако имаме желание да ни прекарат никой да не ни пречи да осъществим това прекарване на практика! Дебнене му е майката! Идват нови промоции!

:lol:
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Bobi161 - напреднал
Пробвах им прясно "инструмента" 4-в-1 - е толкова нещастно-безрадостно изделие не бях виждал - нищо не му е в ред. Вибрациите при мулти-тула са непоносими, т.нар. саблен нож е с почти същите, като при употребата и на двете приставки прегряването им е недопустимо високо, а прегрява и ел.моторчето - до степен, че мулти-то се разтопи в един пластмасов зъб и залепна за основата, та едва успях да го откача. При това се вкл. и някаква защита от прегряване мн. бързо, та трябва да го чакаш да изстине. Винтовертът също е безрадостен - някакво несъответствие има в оборотите му. Ексцентър-шлайфа не посмях да пускам - вибрациите в горните две приставки ме отказаха /всъщност, те са толкова силни, че ти иде да го хвърлиш на секундата/.
Батерията умря за николко време, та и тук греда, а е несъвместима с друга, че да ползвам от едно Спарки ГУР, дето по цял ден не успява да изтощи неговата си.
Да отбележа, че го ползвах да отрежа 4-5 винта за дърво с "фи" 4мм., тъй като не можеха да се отвият, т.е. малко около тях захапва дърво и после самото винтче - това в тънка чамова дъска-перваз, в снадката й към дограмата. Или с други думи - работа под половин час с прекъсване за смяна на приставките.
За приложените бургии - сякаш са от тел - бият, та се късат.
Ще се връща - за нищо не става!
kolcho - специалист
Bobi161 написа:
за нищо не става!
Това си е страхотно основание някои колеги тук да налетят на машинката като мухи на мед - я гледай как гордо се хвалят именно с неща, които за нищо не стават :lol:
tntcom - специалист
Bobi161 написа:
Пробвах им прясно "инструмента" 4-в-1 - е толкова нещастно-безрадостно изделие не бях виждал - нищо не му е в ред. Вибрациите при мулти-тула са непоносими, т.нар. саблен нож е с почти същите, като при употребата и на двете приставки прегряването им е недопустимо високо, а прегрява и ел.моторчето - до степен, че мулти-то се разтопи в един пластмасов зъб и залепна за основата, та едва успях да го откача. При това се вкл. и някаква защита от прегряване мн. бързо, та трябва да го чакаш да изстине. Винтовертът също е безрадостен - някакво несъответствие има в оборотите му. Ексцентър-шлайфа не посмях да пускам - вибрациите в горните две приставки ме отказаха /всъщност, те са толкова силни, че ти иде да го хвърлиш на секундата/.
Батерията умря за николко време, та и тук греда, а е несъвместима с друга, че да ползвам от едно Спарки ГУР, дето по цял ден не успява да изтощи неговата си.
Да отбележа, че го ползвах да отрежа 4-5 винта за дърво с "фи" 4мм., тъй като не можеха да се отвият, т.е. малко около тях захапва дърво и после самото винтче - това в тънка чамова дъска-перваз, в снадката й към дограмата. Или с други думи - работа под половин час с прекъсване за смяна на приставките.
Това което казваш е така. Аз се рещих и хвърлих едни 180лв и днес го тествах за малко. Ето резулт от триона:

Започнах с батерия на 2/3:
Прикачен файл:
NCM_2319.JPG
след 10 минути и 13 среза от въпросният материал батерията се беше изтощила с 1/3:
Прикачен файл:
NCM_2321.JPG
kolcho - специалист
cholev написа:
Понеже 4 в 1 е актуално да споделя последен опит от днес. 10мм шпилки в стена камък, бетон, теракота, вата гипсокартон. Това една стена в земята. След теракотата на времето хакнак и вата с гипсокартон. Идеята е влагата. Но това е друга тема. Беше монтиран на шпилките бойлер. Едната шпилка я начуках навътре, а другата не мърда. С сабления успях да я срежа- внимание- на 5 мм от стената. И след това дооформих с чука. Рязах с края на триона. Ножче не това от комплекта, а от тези, които се продават отеделно- сребристо биметал 1-3мм дебелина рязане. Отряза 10мм за секунди.
Bobi161 написа:
tntcom написа:

Това което казваш е така. Аз се рещих и хвърлих едни 180лв и днес го тествах за малко. Ето резулт от триона:

Започнах с батерия на 2/3:
Прикачен файл:
NCM_2319.JPG
след 10 минути и 13 среза от въпросният материал батерията се беше изтощила с 1/3:
Прикачен файл:
NCM_2321.JPG
Открийте разликите, моля! Не забравяйте, че колегите по-горе коментират един и същ инструмент! Запитайте се защо двамата колеги с минавката за 180 лв + загубеното време са решили да се минат! Кой ли е викал "Ураааааа, бахти готината джаджа, къде върши толко работи забезпари!", та да си изпочупят краката да търчат и купят това недоразумение? И този, дето е викал "Ура" дали наистина има реален опит с машинката? Или просто си вика по навик / или задължение/ - белким шараните налапат въдицата?
Тази пиеска си е живо "тука има - тука нема!" във вариант "Лидъл"!

:lol:
cat - специалист
Въпрос , от къде мога да си купя торби и филтри за голямата прахосмукачка Парксаид ?

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: