Нека намерим най-тънките цени.
Shift - специалист
Ясно е че няма как уред 4 в 1 да върши работа като всеки поотделно. Още повече пък с 14в батерия. Поради тази причина дори не съм си правил и труда да го поглеждам.
nbr - специалист
cat написа:
Въпрос , от къде мога да си купя торби и филтри за голямата прахосмукачка Парксаид ?
И аз се интересувам.
Някъде из форума бях чел за VacBag UB9. Купих от тях, но са наполовина на прахосмукачката и висят на стойката.
XpacTa - специалист
Не си чел достатъчно - не е UB9, a UB318:
http://forum.napravisam.bg/viewtopic.ph ... 20#p717843
cat - специалист
Благодаря за отговорите ,сега ако ми кажете и филтри от къде мога да взема .
XpacTa - специалист
От сервиза - трябва да го пише в книжката.
cholev - майстор
Другата седмица с колегата bobi1666 имаме среща, да се отърва от последното спарки, ще нося и моето 4в1. Да покаже какво не му е наред. Аз лично го ползвам често и с кеф. В Борово на пазара. Ако има и друг желаещ да заповяда. Примрено в среда около 10ч. Допълнително ще потвърдя
Chefo77 - майстор
Ако си забравиш бадж-а, ще те познае по синята фланелка :lol: :lol: :lol:
Абре, Чолев - с какъв нож се продава сабления трион, че не се вижда добре на снимката?
cholev - майстор
С колегата Боби се познаваме отдавна- баджове не требат. Ножовете са черни пише на тях парксайд- един за дърво и един за хевиметал и се различават от тези в отделните комплекти. Тези в отделните комплекти са евтини и качественни. Разбира се тези с склонност към садомазо може да си купят от 'марковите' на 5 пъти повече цена :-D
Chefo77 - майстор
Ти ако знаеш каква е разликата между 5 пъти по-скъпите и творенията на Парксайд, няма изобщо да споменаваш за разликата в цената... :wink:
Оу, те били качествеННИ, значи е нещо различно :wink:
jekasus - майстор
Чефо, отказа ли се от бургиите на Райдър вече?, По спомен - шестици за перф.
А и пластмасовия ти нивел на Сола е не е от профи серия :-D

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: