Най - вълнуващия въпрос зимно време.
filmatoplo - майстор
Нещо не разбрах,купил си горелка Грейко ,но искаш да спестиш монтажа и сам се заемаш ,но междувременно в комплекта имаш само малкия фланец -така ли .
kalin72 - майстор
Какъв е тоя малък фланец?
Човека ще купува горелка, но майстора му иска вратичката да е подготвена за монтажа, щото щял да му отдели 30 минути само.
filmatoplo - майстор
По принцип горелката се комплектова с големия фланец който стяга горивната камера 16 см ,отвор може да си направиш 16,5 за да минава спокойно ,след като наложиш фланеца ще отбележиш и отворите за блоговете поне те ще се пробият за секунди и няма бави Майстора ,много ли е зает .
valerikoz - помощник
Нее , нищо не си спестявам просто като си говорихме с майстора по телефона основното тема ни беше как да си направя отворите за монтаж на горелката, и дали не мога да я дам на некой да ми направи отворите, щото аз му казах че ше ги изрежа с ъглошлаифа за големата дубка па малките като доиде и донесе тоя фланец ше ги разпробием нали са 4 отвора ф10 той ми вика то не става така ше стане грозно после с тоя фланец как ше го центрираме та да направим малките отвори, и те така аз останах с впечатление че той ме врънка да си подготвя вратата и той да сложи 4 болта, после колко време да ми обяснява, докато я запали айде и час да е, и да си оди, та нема да спи у дом, та затова аз търся размери щото само с приказки нещо немое са разберем. Понеже се бех амбицирал писах у фейса на грейко те така ли става монтажа, и нема ли да го турат тоя фланец с размерите у саита и който иска да се спасява те ми изтриха поста и решиха проблема, и аз кво сега да и се натискам ли....
LazarGanev - "Велик майстор"
Ами виж сега, за Грейко няма такова нещо монтаж "направи сам". За монтажа си отговаря монтажника, така че да идва и да си монтира горелката.
valerikoz - помощник
Без зла умисъл, ма който знае моля, нека даде акъл как се изрязва отвор 160мм в ламарина 4 мм ама да е хубав и точен , . шезема да пробвам със зегето мое и да стане , ше изхарча една кофа с ножчета и две, три зегета :?
valerikoz - помощник
а и аз това искам да идва и да се оправя...
kalin72 - майстор
То това е варианта, майстора да дойде и да си изреже отвора. Или да ти приспадне някой лев от парите за работа, пък си купи вратичка с готова дупка :)
Аз обаче пак не разбрах кое щяло да е грозно? Ти режеш отвора фи160-162 мм в средата на вратичката. После пробиваш 4те отвора за болтовете, като вземеш горелката с фланеца, който да ползваш като шаблон - 10 минути работа. И къде е грозното тук?
valerikoz - помощник
грозно ше е ако го изрежа с ъглошлаифа.....

Тема "Пелетни горелки GREYKO BMG и RB" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: