Нека намерим най-тънките цени.
kolcho - специалист
gogosto написа:
Мен ми е кеф да се глезя като ремонтирам да ми е по "електрифицирано" , имам си излишни 100лв и си ги давам за да си угодя. Той се опитва да ме убеди, че съм прост селянин защото не съм бил за такова мече.
Никъде не твърдя, че сте "прост селянин"! Твърдя единствено, че представите Ви за "угаждане" са различни от общоприетите. Защото все още мисля, че когато си угаждаш - трябва да изпитваш удоволствие. А не със седмици да псуваш покупката си, омазан в боя, да я влачиш по сервизи, да си проваляш лятото и пр. "екстри".
Просто имаме различни виждания за угодията - това е!
m_markovski - специалист
EDI написа:
Е, то за един лак за външна употреба, практически отзиви могат да се дадат след 2-та, 3-та година, кога го е валял сняг и го е пекло слънце.До тогава почти всичко върши работа.
Да поизтупаме малко прахоляка. Цитираното мнение е от началото на 2015.
Някакви отзиви за лаковете на Лидл - има полиуретанов 5л в пластмасова туба и някакъв друг пак 5л в метална туба. Според етикетите и двата стават за дърво изложено на атмосферни влияния и имат УВ филтър. Но все пак, някой, който си е боядисал оградата/портата да сподели отзиви.
burkov - специалист
Да и мен ме интересуват лаковете.
Трябва да оправям след едни хитри майстори и ще се наложи бая мазане.
fore - майстор
Гледам от 4 в 1 колегите не са доволни.
Аз преди да се пренеса в Приморско отрязах с флекса една дебела релефна арматура. Тя стърчеше на паркинга пред блока от една асма и си удряхме броните и капаците.
Обещах им да я парна като се прибера.

Арматурата дебела 4-5см че и повече в диаметър.
Флекса я отряза бързо. Но понеже реших да я накася втори път, та направих още един срез.
Недостатъка е батерията. Стана на две деления. Абе иска си 4-5 амперова. Иначе е яка машина.
С 1.5 амперовата няма да реже много.
cholev - майстор
fore написа:
....
Е досега един доволен- аз и един недоволен Боби. За батерията, разира се колкото повече толкова по добре. Преди два дни пилих с делта шлайфа от 4в1 латекс, гипс и накрая аз се предадох а батерия имаше още. Сабления действително на празен ход има вертикални движения а този на флорабест-за клоните не. Но при рязане на метал, по комфортно чуствам 4в1. Като имам време и желание ще изследвам и трите саблени
tntcom - специалист
Аз се реших на този защото на вилата и на работа на паркинга нямам ток. Навместо един куп уреди си слагам куфарчето под ръката и те така. Не че и 18в. и 3.6в биха ми били излишни. Хвана ми окото съвсем случайно докато пазарувах за юбилея си миналата есен, :partyman: но нещо цената му ме възпря тогава. После забелязах аналога му на блак&декър(евтина марка) на двоина цена.
Колкото до форума че е направи си сам е, не е профи майстор +
Virtex - майстор
може ли модел на този florabest за рязяне на клони ?
kolcho - специалист
cholev написа:
fore написа:
....
Е досега един доволен- аз
Ти си професионално доволен от продуктите на Лидъл, толкова професионално, че дори когато те заливат с боя - пак си доволен :lol: Мислиш ли, че разумен човек би взел мнението ти на сериозно, при това положение?
:?
cholev - майстор
Търси в лидъл-сървиз. Фларабест около 17 страница. Намерих го току що но на тази нечовешка операционна система андроид на таблета не знам как е копи пасте
gogosto - специалист
kolcho написа:
cholev написа:
fore написа:
....
Е досега един доволен- аз
Ти си професионално доволен от продуктите на Лидъл, толкова професионално, че дори когато те заливат с боя - пак си доволен :lol: Мислиш ли, че разумен човек би взел мнението ти на сериозно, при това положение?
:?
Колега моля те спри да коментираш професионализма на другите, а просто давай мнение за продуктите на лидъл. Изводите остави на хората да си ги правят сами. Така само разводняваме темата с безсмислени постове.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: