Нека намерим най-тънките цени.
cholev - майстор
kolcho написа:
cholev написа:
fore написа:
Гледам от 4 в 1 колегите не са доволни.
....
Е досега един доволен- аз
Ти си професионално доволен от продуктите на Лидъл, толкова професионално, че дори когато те заливат с боя - пак си доволен :lol: Мислиш ли, че разумен човек би взел мнението ти на сериозно, при това положение?
:?
Коле дреме ми на шнура. Професията ми не е свързана с инструменти а парксайд ме кефи щото е ... щото е.. абе кефи ме.
Мерцедес, макита, кока кола, не бих си купил никога щото не ме кефят.
Харесвам бира маестик от лидъл, парксайд, ситроен и блондинки и брюнетки

Да допълня- ако има проблем съобщавам. С въпросното мече има 2 проблема на моя екземпляр: ключа, запор на мечето не държи и въздушния ключ на помпата трудно включва. Е намерих им цаката, но са проблем
Chefo77 - майстор
Така така, всеки има право на проява на лош вкус :)
Егати IT-ту, не може да намери копи/пейст на андроид. Пич, 9 годишният ми син копира на таблета си без проблеми, а той е много далеч от професионализма в тази сфера... :lol: :lol: :lol:
:partyman:
Virtex - майстор
cholev написа:
Търси в лидъл-сървиз. Фларабест около 17 страница. Намерих го току що но на тази нечовешка операционна система андроид на таблета не знам как е копи пасте
Нещо не го намирам. Като избера флорабест на лидл сървис, на 17та страница ми дава само електрически трион и разни други неща, но не и за клони.
Освен ако не говорим за различни представи - аз останах с впечатлението, че има акумулаторна "резачка" за клони на флорабест, не цял електрически трион.
resistbody - майстор
Смятах да не пиша но...
Минах през лидъла да взема малко 3М ленти, доста ги използвам....
Въпросното 4в1 го имаше отворено.... ронеше яко... от тук нататък който иска да го купува...
Ножа 2в1 е добър но много тежък, може би за нож в работилница или за в колата става, но за кръста ще е неудобно.
Взех и едни лозарски ножици за дядото, изглеждат ми добре.
В Пловдив има и прахосмукачки, мултишлайфове, водоструйки и къртачи, само да искаш....
Няма играчки от ледена епоха, само ленивеца :D
Подскурносаха ме на опашката да взема бира от лидъл-а... отново греда...

По-следващата брошура 6 ключа тресчотка 25-6лв по спомен...

п.с.: Инструментите на лидъл не са за професионална употреба. Купувам, за да ги имам и ги защото стават за парите си и имат добра гаранция, по качество и ергономичност са далече дори и от ентри класа на марковите инструменти ;)
п.с.2: карам Мерцедес, нося Адидас и пия нашенска или чешка бира ;) Само да кажа на колегата, че синия бош, макитата и др. "скъпарски" инструменти се изплащат доста по-бързо отколкото си мисли.... защото съм работил с парксайд, макита и син бош от един вид....
cholev - майстор
Маестика е чешка бира.
2в1 ножа си го взех за колата.
Копи/пастето на андроида точно така е направено-за девет годишни деца. За сериозни хора ц.

ето и линка за триона:
http://www.lidl-service.com/cps/rde/SID ... 010.8%20A2
Освен за клони чудесно реже всякакви греди. Ножовете са стандартни. Пише до 8см, но съм рязал и 10см
renola - напреднал
Ей, аман от хейтъри и класификации в тази тема за инструменти на парксайд и паурфикс от лидъл.

Евтини, тъпи, прости - не ме интересува!!
Интересува ме ромолят ли, вибрират ли, често ли се чупят, издържат ли за домашни работи -ей такива неща. Ако сравнявате, сравнявайте между сходен клас уреди или уреди от същия ценови клас, а не опел с мерцедес! Който не го кефят - айде у лево, аз тема на Макита не пиша. И безмислените сравнения си ги запазете за Вас!!
Bobi161 - напреднал
В обозримте безкрайни страници не видях нещо за комбинираната фреза утре - някакви отзиви!?
Chefo77 - майстор
Абе те и лайната са храна за тези, които им харесва, но не може всички да сме торни бръмбари, нали?
Хейт има и ще има всеки път, когато някой счете за нужно да превъзнесе вестник като Галерия за сериозна преса и за капак реши да я сравнява. Вие какво си мислите, че всички са аматьори и никой няма да противоречи ли?
Ай у лево...
Тоз пък новия, в тема за Макита не пишел. Ами ако можеше, щеше да пишеш. Щом не пишеш, значи няма какво да кажеш там. Не си единствен, за успокоение, но не е задължително да го правиш обществено достояние :wink:
Не ти ли отговориха, че верта на Лидл е добър за домашна употреба??
За самите инструменти сме се изказали достатъчно. И хубаво, и лошо. Но какво се получава - казвам зегето това и това не ми харесва и не му е наред, веднага скача някой луд фен и контрира: перфектно е! И кое му е перфектно, че е дърво отвсякъде ли? То човек да не каже нещо срещу, веднага хукват да го обвиняват, че хейти. Да вземат админите да се договорят с Лидл и да стане както в другата тема...
jekasus - майстор
Bobi161 написа:
В обозримте безкрайни страници не видях нещо за комбинираната фреза утре - някакви отзиви!?
Купих я миналата година и върнах след 10 дена :-D
Мислех че става да се ползва без плота, ама не.... А обер- фреза си имам.
kolcho - специалист
Bobi161 написа:
Налага се да се самоцитирам:
http://forum.napravisam.bg/viewtopic.ph ... start=9220

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: