Нека намерим най-тънките цени.
pgt - специалист
Хора не хабете нерви излишно. Чефо ти си казвай мнението спрямо твоето виждане, а Чолев нека си хвали спрямо неговото виждане. Човек, който е прочел поне 5 странички от темата ще е наясно за какво иде реч и да си преценява сам за себе си. Според мен така е най правилно :partyman:
kolcho - специалист
renola написа:
Ей, аман от хейтъри и класификации в тази тема за инструменти на парксайд и паурфикс от лидъл.

Евтини, тъпи, прости - не ме интересува!!
Интересува ме ромолят ли, вибрират ли, често ли се чупят, издържат ли за домашни работи -ей такива неща. Ако сравнявате, сравнявайте между сходен клас уреди или уреди от същия ценови клас, а не опел с мерцедес! Който не го кефят - айде у лево, аз тема на Макита не пиша. И безмислените сравнения си ги запазете за Вас!!
Нещо изнервен ми се струваш....да не си боядисвал с електромечето на Лидъл в последно време?
:?
daniel vasev - специалист
Колеги импакт драйва струва ли си за дърводелски работи ходя да правя навеси и завивам винтове примерно 7,5х200 дали ще издържи и винтове директен монтаж в бетон дали от удара няма да разрушава бетона.
cholev - майстор
daniel vasev написа:
Колеги импакт драйва струва ли си за дърводелски работи ходя да правя навеси и завивам винтове примерно 7,5х200 дали ще издържи и винтове директен монтаж в бетон дали от удара няма да разрушава бетона.
От скоро го имам и не мога да кажа дали ще ти свърши работа, ще изкажа мнение по разрушаването на бетона. Удара е напречно на завиване, а не надлъжно като на ударна бормашина, ето защо мисля, че на бетона няма да му стане нищо
Имам 18 волтовия но ги навива трудно а този според мен е по добрия вариант и ще щади машината че на моя постоянно сработва съединителя и не смятам че това не е добре.
Chefo77 - майстор
daniel vasev написа:
Надявам се знаеш, че винтовете за директен монтаж не се навиват направо - първо се разпробива с перфоратор или (не дай, Боже) бормашина отвор с подходящ размер и след това в него се навива винта. В този ред на мисли, по-скоро трябва да те притеснява дали няма пробиването на отворите да разруши бетона повече от необходимото, импакта нищо не може да му направи.
Дай линк за импакта, който питаш.
Пробивам първо със 6 в тухла или с 6.5 в бетон http://offers.kd2.org/en/ni/lidl/pLGt/ за лидълския става въпрос.
cholev - майстор
Е щом пита тук явно е парксайдския импакт.
Аз днес се отървах от спарки бур-а 150е. С колегата Боби262 се бехме разбрали на 30лв. Аз бях готов да му дам 10лв само и само да го вземе. Обяви, че не му трябва- хора бур150е това-легендата- е все пак даде 10лв. Носеше и 2 спаркита да ме впечатли. Импакт и ударен верт. Така ги хвалеше и гледаше с любов, че се зарекох да не ги коментирам [-X .
В малмук гледам този бур 143лв- върви им на някои хора.
Последно от инструментите не парксайд ми остана един премиум компресор 24л почти нов. Ако пуснат 50литровия парксайд чуствам как някой късметлия ще го отнесе примерно за..ъъ..100лв
Колеги парксаида заслужава ли си според вас или да не се набутвам.
Chefo77 - майстор
Е за 80 пари с батерия и зарядно си заслужава, защо да не си заслужава? По спомен му даваха 180 НМ.
Само имай предвид, че са им леко немощни батериите откъм капацитет, но ти няма да завиваш по 500 винта на ден.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: