• 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 170
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
filmatoplo - майстор
Горелката грейко ли е ,къде ще седи на кутията ,отпред или отстрани.
ico_3 - специалист
Да горелката е грейко рб20 ще бъде отпред на вратата
ico_3 - специалист
Още малко ще ви досадя с моите въпроси и спирам обещавам :-D Почвам да правя кутията обаче искам да я подсиля с винкел как е по добре да се направи.Да се направи конструкцията от винкел и върху нея да се слага ламарината или обратно.Майстора който ще ми я заваря твърди че вторият вариант е по добър да направим първо кутията и тогава да я окантим с винкела вие какво ще ме посъветвате?
grants - специалист
ico_3 написа:
Още малко ще ви досадя с моите въпроси и спирам обещавам :-D Почвам да правя кутията обаче искам да я подсиля с винкел как е по добре да се направи.Да се направи конструкцията от винкел и върху нея да се слага ламарината или обратно.Майстора който ще ми я заваря твърди че вторият вариант е по добър да направим първо кутията и тогава да я окантим с винкела вие какво ще ме посъветвате?
И с двата варианта няма да сбъркаш.Както му е по лесно на майстора.
filmatoplo - майстор
Преглеждах оригиналните кутии за виадруси от универсалните горелки ,ами те са само от ламарина,попаднах и на кутия с водна риза оригинална чешка значи има такова нещо .
ico_3 - специалист
Не казахте как да изрежа дъното на котела,най вече отпред колко см да оставя отстрани смятам по 5
andro440 - майстор
ico_3 написа:
Не казахте как да изрежа дъното на котела,най вече отпред колко см да оставя отстрани смятам по 5
ако горелката е /понеже не ми се чете ,какво си писал / е грейко или ретортна и пламъка не е насочен напред -а нагоре ..режеш дъното на двете предни секции ,като подминеш първата ...размера на отвора е 22/22 см ,които е достатъчен ,като се има в предвид ,че ширината на една секция е 11 см /110 мм/ ще кача снимки тук ,как съм изрязал моя виадрус -иначе в другата тема ги има
ico_3 - специалист
[quote="andro440"][quote="ico_3"]Не казахте как да изрежа дъното на котела,най вече отпред колко см да оставя отстрани смятам по 5[/quote]

ако горелката е /понеже не ми се чете ,какво си писал / е грейко или ретортна и пламъка не е насочен напред -а нагоре ..режеш дъното на двете предни секции ,като подминеш първата ...размера на отвора е 22/22 см ,които е достатъчен ,като се има в предвид ,че ширината на една секция е 11 см /110 мм/ ще кача снимки тук ,как съм изрязал моя виадрус -иначе в другата тема ги има[/quote]

Горелката е Грейко ще се монтира на вратата ако подмина първата огъня ще бие право в нея даже ще се връща смятам да отрежа цялото дъно като остав по 5-6 см всички страни.
andro440 - майстор
kakто си решил,така направи
ico_3 написа:
andro440 написа:
ico_3 написа:
ако горелката е /понеже не ми се чете ,какво си писал / е грейко или ретортна и пламъка не е насочен напред -а нагоре ..режеш дъното на двете предни секции ,като подминеш първата ...размера на отвора е 22/22 см ,които е достатъчен ,като се има в предвид ,че ширината на една секция е 11 см /110 мм/ ще кача снимки тук ,как съм изрязал моя виадрус -иначе в другата тема ги има
Горелката е Грейко ще се монтира на вратата ако подмина първата огъня ще бие право в нея даже ще се връща смятам да отрежа цялото дъно като остав по 5-6 см всички страни.
filmatoplo - майстор
Няма закономерност,колкото трябва толкова отрежи ,в ютубе има няколко клипа .
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 170

Тема "Виадрус на пелети" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: