• 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 16
Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
stivemaster - майстор
Да, адекватно е ключова дума определено, щото беше тръгнал по росата. С "адекватния си въпрос от рода на " абе гладен съм,ядат ми се пържоли,колко ли струват.Не ме интересува как трябва да изглеждат хубавите, от какво са тези и дали няма да се натровя, просто ме интересува колко струват едни пържоли.Що не ми отговаряте бе ? " (сравнението е произволно) караш хората да се плюнчат илишно.
Как да се отговори на въпрос като твоя,замисляш ли се ?
mimilisa - специалист
Боже колко глупости и несъществени неща се говорят вече в този форум. :axe:
mimilisa - специалист
stivemaster написа:
Що го четеш тогава ?
Щото търся информация, която ще ми свърши работа. Близко е до акъла. :toimonster:
stivemaster - майстор
Не знам какво е близко до твоя акъл, но ще си позволя да ти дам съвет- "Не всеки който те изкарва от лайната ти мисли доброто"
Това по повод това което си прочел за Итонг-а,че пиел по малко вода от керамичната тухла.По голяма простотия, като опит за лъжа, едвали можеш да прочетеш.
mimilisa - специалист
stivemaster написа:
Не знам какво е близко до твоя акъл, но ще си позволя да ти дам съвет- "Не всеки който те изкарва от лайната ти мисли доброто"
Това по повод това което си прочел за Итонг-а,че пиел по малко вода от керамичната тухла.По голяма простотия, като опит за лъжа, едвали можеш да прочетеш.
Ако имаш личен опит и лични впечатления от Итонг-а , ще се вслушам в мнението ти.
koceto_pz - специалист
Колеги дали е възможно кавгите да ги пренесете на ЛС!!!Сметки мога да дам след като приключа с къщата.
stivemaster - майстор
Това не са кавги колега, тя темата ти като цяло е от въпроси с понижена трудност,няколко вида отговори - адекватни но неприемливи за тебе ,други отговори които са разсъждения на тема и спомени на очевидци.
На хора които преди да задават въпрос,си правят труда да получат сами максимално много информация, се отговаря по друг начин ,с уважение за положения труд.В твоя случай обаче .... получаваш едни други отговори и съответно закачки по този повод.
Ето нещо което трябваше да погледнеш в началото преди да избереш "квото си баба знае, тва бае" ,ама вече ти е късно.
koceto_pz - специалист
Добре "приятелче" :) радвам се че направи разбор на темата ми !
koceto_pz - специалист
Завърваща фаза :)

Прикачен файл

20161001_191735.jpg
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 16

Тема "Изграждане на нова къща" | Включи се в дискусията: