Нека намерим най-тънките цени.
koveslav - майстор
Tiger221 написа:
Аз вземах, този комплект от днес, мисля че е по подходящ. Скоро не ми се беше случвало да отвярям лидъла. За самият комплект изглежда добре, но не ми харесва, че "лостчето" за смяна на посоката е пластмаса, но ще го преживея..........
Аз ползвам отдавна такъв комплект,абсолютно същата окомплектовка и разположение на битовете и интрументите вътре,но със всички тези екстри-метален палец на тресчотката,квадрат за свързване на ръкохватката и т.н.Камъните са на отделни шарнирни стойки,за да не се разпиляват при преместване на кутията.Цената пак беше 30лв,но от Метро,в сива кутия.Дори закопчаването и пантите на кутията са метални,а не като повечето само ивица пластмаса.Оказа се прилично здрав инструмент,нямам повреден детайл от него.
ПП Не правя реклама на метро.Я вляза там веднъж годишно,я не.

Прикачен файл

IMG_20160811_1311413.jpg
kozl - майстор
Само че тресчотката има по-малко зъби.
nanobanano - специалист
Аз пък преди няколко месеца си взех куфарчето от 80лв и ми пасва точно под предната седалка.Мога да си направя основен ремонт на пътя само ако знаех как :-D Доста е компактно и се оказа здраво.
Virtex - майстор
Chefo77 написа:
Е за 80 пари с батерия и зарядно си заслужава, защо да не си заслужава? По спомен му даваха 180 НМ.
Само имай предвид, че са им леко немощни батериите откъм капацитет, но ти няма да завиваш по 500 винта на ден.
Къде е това за 80лв ?
едит: видях къде е,но ме съмнява да е "реално", още повече да е online оферта. Може да е store only,т.е. за БГ няма шанс :)

Иначе някои има ли идея за следните въпроси за прахосмукачката (че гледам още я има из магазините):
1. през колко време я пускат ( за да си направя сметка дали да я чакам като започне ремонта или от сега да се подготвям )
2. става ли за събиране на строителни отпадъци - прах и дребни неща
3. ОК ли е за работа с инструменти за обработка на дърво или е прекалено шумна за продължителна работа
jekasus - майстор
potrebitel22 написа:
1.
Засега само август месец.
potrebitel22 написа:
2.
Иначе толкоз пари не давам :-D
potrebitel22 написа:
3.
С дърво не съм я пробвал, иначе си е шумна...
m_markovski - специалист
m_markovski написа:
EDI написа:
Е, то за един лак за външна употреба, практически отзиви могат да се дадат след 2-та, 3-та година, кога го е валял сняг и го е пекло слънце.До тогава почти всичко върши работа.
Да поизтупаме малко прахоляка. Цитираното мнение е от началото на 2015.
Някакви отзиви за лаковете на Лидл - има полиуретанов 5л в пластмасова туба и някакъв друг пак 5л в метална туба. Според етикетите и двата стават за дърво изложено на атмосферни влияния и имат УВ филтър. Но все пак, някой, който си е боядисал оградата/портата да сподели отзиви.
Аз да попитам отново за лаковете, че стана голяма говорилня с тези машини....
jekasus - майстор
Понеже от лакове не разбирам, на добра цена ли ги продават?
m_markovski - специалист
Цената е за 5л разфасовка и звучи примамливо - 20лв обикновен лак в ламаринена туба и 27лв за полиуретанов в пластмасова.
agj - майстор
potrebitel22 написа:
Иначе някои има ли идея за следните въпроси за прахосмукачката (че гледам още я има из магазините):
1. през колко време я пускат ( за да си направя сметка дали да я чакам като започне ремонта или от сега да се подготвям )
2. става ли за събиране на строителни отпадъци - прах и дребни неща
3. ОК ли е за работа с инструменти за обработка на дърво или е прекалено шумна за продължителна работа
За тази не знам ,но вкъщи имаме MV 3 на Керхер. Не мога да каже нищо лошо за прахосмукачката, за парите си е перфектна.Смуче здраво ,пробвал съм я и на строителни отпадъци,справи се великолепно.По описание смуче и вода ,но това не е пробвано .Може да се използва за работа с инструменти за обработка на дърво, даже имат и специален модел с контакт в който при включване на инструменти, прахосмукачката се включва автоматично и изсмуква замърсяването. Цента на MV 3 е аналогична на тази от Лидъл. Другия модел е малко по скъп заради автоматичното включване на инструменти ,но ако това ти е необходимо предполагам че си заслужава парите .
Chefo77 - майстор
Аз години съм ползвал MV3 на Керхер и ми е до болка позната - освен джангъра друга лоша дума не мога да кажа. И малоумните цени на консумативите на Керхер-а, които лесно се заобикалят с аналози.
Парксайдската може да вие на умряло, но пък е с 3 години гаранция. Пред нея Керхера е като Тихата стъпка направо ... :lol:

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: