Най - вълнуващия въпрос зимно време.
n.ganev - майстор
Ще сложат ама ще ядат хурката ако се наложи да монтират и настройват съоръжения за да се прехранват :lol:
filmatoplo - майстор
ECOBLAZE това знете ли го казах ви че горелката в друг цвят е по красива.
LazarGanev - "Велик майстор"
https://www.youtube.com/watch?v=Ff71EEOM1GU
Повече ли ти харесва зеленото Филме?
filmatoplo - майстор
[quote="filmatoplo"]Иска ми се котела и горелката да излязат на пазара с нова визия ,стига с това Сиво .Едно оранжево като Фероли или едно зелено като Костражева би продавало повече ,

Да повече ми харесва на мен предполагам би се харесало и на клиентите .Дано да има и в оранжево .
По Великден може да пуснат всякакви цветове :)
filmatoplo - майстор
Айде хаерлия за цветното ,да вапцат някоя и за бг пазара .
Последна промяна от filmatoplo на съб авг 13, 2016 6:02 pm, променено общо 1 път.
gnt69 - майстор
Ама да питам какво стана с камината. :partyman:
Какво не си разбрал - то си пише RB20, просто е брандирана за немска компания и се продава на немския пазар :)
Камината е готова, но бяха в отпуск цялата фирма без пласмента. Сега като се върнат трябва да я пуснат.
gnt69 - майстор
Този сайт го има от около година. Преди година като избирах какъв котел и каква горелка бях попаднал на него. Интересното е че дават 20 горелки за тест на фирми в бизнеса с отоплителни уреди. За камината ще изчакаме да почнат да продават да излязат отзиви пък тогаз ще пазаруваме една за старците. Тая зима пак на аналогово отопление / дърва/. :partyman:

Тема "Пелетни горелки GREYKO BMG и RB" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: