• 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
zack - специалист
Ще изчакам, защото четох, че при замазка и мазилка си има технологични времена от по двадесет им повече дни преди следващите дейности? :?
vgeorgiev - специалист
Нямам представа за това. При мен лепенето на плочките започна доста след мазането, заради канала в пода, търсенето на плочки и т.н.
Мога да ти предложа едни майстори, на които няма да им намериш косур, но не знам дали ще ти харесат цените. Ако се интересуваш, пиши ми на ЛС.

Предполагам, че преди мазането сте прекарали водата с ППР тръби ?
zack - специалист
Привет,
Може ли да ми препоръчате някой за лепенето на плочките в банята? Някой, който да ги направи добре, без да бърза, че се нагледах на бързи работи.
Банята измазана. Ще й правя хидроизолация тия дни, но ако е по-добре, ще оставя тази работа на майстора/фирмата. Просто искам да стане добре,
но всички ми казват, че са заети :? Пък и един такъв зает майстор вече си остави майсторлъка, та съм леко отчаян. Ако имах време, бих се мъчал сам, ама :?
vgeorgiev - специалист
zack написа:
Привет,
Може ли да ми препоръчате някой за лепенето на плочките в банята? Някой, който да ги направи добре, без да бърза, че се нагледах на бързи работи.
Банята измазана. Ще й правя хидроизолация тия дни, но ако е по-добре, ще оставя тази работа на майстора/фирмата. Просто искам да стане добре,
но всички ми казват, че са заети :? Пък и един такъв зает майстор вече си остави майсторлъка, та съм леко отчаян. Ако имах време, бих се мъчал сам, ама :?
Мога, но може да не ти хареса цената. Ако имаш интерес - на лс.
nikolovvd - майстор
Проблем ще е не цената, а да намери свободен. Добрите майстори имат планирана заетост от Март до Октомври. Името и славата им вървят мнооого преди тях. :lol:
chapara - майстор
Именно :wink:, а още по добрите целогодишно :wink:
nikolovvd - майстор
А-а-а те отлитат след щъркелите на Юг. :)
Италия, Испония, ЮАР и т.н.
Те са по зле, от колкото ние, когато до края на Февруари трябваше да дадем на шефа графика си да платен отпуск през годината, т.нар. плануване на отпуските. :roll:
zack - специалист
Да попитам, искам да има праг, там където ще са стъклата разделящи душ пространството в банята. За да легнат стъклата върху него.
Въпросите са ми:
- от плочки, или от технически камък да е направен?
- ако е от технически камък, може ли да се монтира след като са наредени плочките, защото израбтоката отнема време?
muhala - майстор
@zack: По писаното от теб оставам с впечатлението, че си високо интелигентен човек с достатъчно средства. Липсва ти обаче вкус. Защо правиш селски изпълнения. В коя луксозна баня си виждал праг ?!?

Помисли за вариант без праг.

Изображение
zack - специалист
Ако дадеш идея как да го реализирам без праг, защото на мястото, където ще е той, ще имам наклони към двата сифона - под душа и от другия край, за останалата част от помещението, където ще е втория.
Просто това не е ми професия и ми лисва опит и идеи :? Но наистина, без праг ще е много по-красиво. На този праг ще има две стъкла, едното ще се отваря.
По този начин мократа част на помещението ще е разделена от другата. Не искам душ кабини и т.н.
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Тема "Питане за замазка в баня" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: