Става дума за класически печен черен патладжан, после обелен и поставен в буркани.
НЕ бланширан или пържен!!!
До сега го съхранявах в торбички и във фризера, но не искам повече замразен.
Има ли проблем, да се постави в буркани, една чаена лъжичка сол и да се варят 15 мин.
В една рецепта срещнат да се варят 90 минути.... бах маа му Много бре...
 Много бре...
http://recepti.ezine.bg/r-3346-%D0%A1%D ... 0%BD%D0%B8
Проблем ли ще е да се варят 15 минути, той преди това е бил печен
								
															
																															
																								
															НЕ бланширан или пържен!!!
До сега го съхранявах в торбички и във фризера, но не искам повече замразен.
Има ли проблем, да се постави в буркани, една чаена лъжичка сол и да се варят 15 мин.
В една рецепта срещнат да се варят 90 минути.... бах маа му
 Много бре...
 Много бре...http://recepti.ezine.bg/r-3346-%D0%A1%D ... 0%BD%D0%B8
Проблем ли ще е да се варят 15 минути, той преди това е бил печен




 Не, че съм се напънал много, ама ако се напъна тогава не знам къде ще ги деня.
 Не, че съм се напънал много, ама ако се напъна тогава не знам къде ще ги деня.

