Нека намерим най-тънките цени.
Virtex - майстор
Shift написа:
Поради същата причина никой не смее да си признае че се е прекарал с марков лак /или машина/ на тройна цена.

Факт е, че няма мнения за лаковете и боите, след като няколко души питаха за мнение и отговор няма.

Не разбирам защо толкова хора са тънкообидни на тема парксайд, като е техника като техника.

Иначе и аз няма да ти казвам за нещата "зад" матрицата и какво е firmware и как може да определи качеството на продукта ( 'щото си мечтай не-сони хардуер да има сони firmware или да се разчита на техният default-ен софтуер. А не да си като Apple блъскат страшни пари в тази насока при ползването на сони камери в телефоните, пък после разни китайчета да си мислят, че могат да се "мерят" със собственият софтуер на сони за телефон или този с много милионна разработка... вЕрвай си :lol: )
Chefo77 - майстор
Shift написа:
Поради същата причина никой не смее да си признае че се е прекарал с марков лак /или машина/ на тройна цена. :snakeman:
Значи да разбираме според теб е така
- ако някой хвали нещо от Лидл той е или лаик или агент от магазина
- ако никой не хвали даден артикул то е щото той /артикула/ е боклук, а купилият го не ще да си признае че се е прекарал. :roll:
Тцъ. Ако някой хвали нещо от Лидл, е доволен от него. В това проблем няма никакъв. Ако обаче заспива и се събужда с името му на уста (пръсти) и при всяка възможност търси одобрение на това, че не се е прецакал за него, тогава нещо куца. Ако се опитва да възвеличава даден продукт без изобщо да е имал досег до каквито и да е негови "съперници" без значение от класа им - е смешно. А да се опитва да убеди другите, че са тъпаци, давайки повече пари за "табела", е жалко. Надявам се си ме разбрал.
Ако един продукт е качествен и има добра логистика, той става ИМЕ и успява да се наложи. Всички големи марки (без значение машина или някаква химия) са били мънички и малко по малко са се налагали с качествените си продукти. Да сравняваш някакво вино купаж в трилитрова кутия с продукт на двестагодишна винарска изба е леко казано странно :) Това за лаковете :wink:
А Сони мнооого отдавна не са това, което бяха (с изключение на камерите). Още откакто започнаха да продават кинескопи на никому неизвестните тогава CTX и се оказа, че тайванците (по спомен) правят по-добра електроника от тях, та ги изритаха от пазара на монитори. После преминаха през ужасно капризните си четящи устройства, за да загубят и пазара на аудиотехниката си. И стигнаха до унижението да купуват матрици за LCD телевизорите си от Самсунг. :wink:
kolcho - специалист
Shift написа:
Е, няма да ти казвам за изображението
Човече, тоталната ти убеденост, че при гледане на телевизия се гледа не качеството на изображението, а някакви технически данни / по които Сони и Хоризонт, според теб, са напълно равностойни машини!/, силно кефи с интелигентността си!
:lol:
Shift - специалист
kolcho написа:
Shift написа:
Е, няма да ти казвам за изображението
Човече, тоталната ти убеденост, че при гледане на телевизия се гледа не качеството на изображението, а някакви технически данни / по които Сони и Хоризонт, според теб, са напълно равностойни машини!/, силно кефи с интелигентността си!
Е , радвам се че си се изкефил. Само май не разбра , че спирам да ти давам поводи за кеф. Чакай някой друг. :wink: [-(
Ти си Човекът.
Последна промяна от Shift на пон авг 15, 2016 10:36 pm, променено общо 1 път.
kolcho - специалист
Shift написа:
Е , радвам се че си се изкефил.
Ако радостта се мереше със звуците на скърцащи зъби и миризмата на определени газове - със сигурност много си се зарадвал :lol:
Shift - специалист
kolcho написа:
Shift написа:
Е , радвам се че си се изкефил.
Ако радостта се мереше със звуците на скърцащи зъби и миризмата на определени газове - със сигурност много си се зарадвал :lol:
Силна концентрация на алкохол ли или има нещо друго при теб :rolleyes:
kolcho - специалист
Shift написа:
Силна концентрация на алкохол ли или има нещо друго при теб :rolleyes:
На силната концентрация на интелигентност винаги й се привижда силна концентрация на алкохол в ситуации, като твоята :lol:
Shift - специалист
Аз приключвам, че това хората ще трябва после да го четат. И ако теб си те знаят аз не искам да съм със същата "слава" като твоята. Мисля че достатъчно хляб дадох на егото ти. Да те поема друг. :toimonster:
Постни нещо за последно да го харесам да се успокоиш.
kolcho - специалист
Shift написа:
аз не искам да съм със същата "слава" като твоята.
При толкова проявена интелигентност от твоя страна тази вечер, славата ти е неминуема и непомръкваща, човече - и да искаш, не можеш да слезеш на моето крайно ниско ниво!
jekasus - майстор
Молба към интелигентни алкохолици - намерете си друго място...

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: