Нека намерим най-тънките цени.
cholev - майстор
jekasus написа:
Молба към интелигентни алкохолици - намерете си друго място...
Правилно. Кат мене. След бутилка вино от лидъл си трая, ама ми се иска, ма си трая :-D
Но е забавно. Пишете още бе хора. Мене ме кефи. :partyman:
fore - майстор
Ама за Сони Хай-блек Тринитрон или Сони ОЛЕД Смарт иде реч понеже аз съм със Самсунг ............ :lol:
kozl - майстор
Тринитрона беше може би първия кинескоп с цилиндрична повърхнина. После плоските конескопи се наложиха.
Когато се появи тринитрона аз бях от тежкарите закупили телевизор СОНИ Три Тона :lol:
Ама то май пускаха некакви TV-та в Лидл-а. Спортивни ли беа или портутивни :? Ма за сега такива ми не требат.
fore - майстор
Да Част от Цилиндър. Сега Смартфоните Амоледи на Самсунг пак стават изпъкнали като старите кинескопи но пак част от цилиндър. Добре изглеждат и картинката е супер. Само цената кърти. Но аз взех една А3ка. Е не е чак толкова изпъкнала но цветовете са невероятни на Супер амолед органичните диоди.
Shift - специалист
Мисля да отнеса един шмиргел в събота. Ей така за дребни работи един два пъти в месеца. За тези пари май е по-добре от райдер-ските аналози. Не знам дали има заменяеми консумативи за него , но с моето ползване сигурно ще си изкара с оригиналните докато замине някой ден. :)
cholev - майстор
Аз имам комбинирания шмиргел + лентов. До сега лентовия не съм го ползвал. Нещо ми се губи за какво може да се ползва. Виж от шмиргела съм доволен- върши работа
emil400 - помощник
Искам да попитам дали някой е пазарувал от немският лидл.Харесах си един акумулаторен ъглошлайф парксайд 18волта с цена 69 евро.Хубавото му е че батерийте стават и от винтоверт.Та въпроса ми е дали мога да поръчам от там и с колко ще се оскъпи доставката.
Shift - специалист
Доставката е 5 евро, но е само до адрес в Германия. От там нататък всичко зависи как ще дойде до Бг - с познати или куриерска фирма.
fore - майстор
emil400 написа:
Искам да попитам дали някой е пазарувал от немският лидл.Харесах си един акумулаторен ъглошлайф парксайд 18волта с цена 69 евро.Хубавото му е че батерийте стават и от винтоверт.Та въпроса ми е дали мога да поръчам от там и с колко ще се оскъпи доставката.
Сега ако хванеш и се разровиш по назад в темата ще откриеш че всичко е възможно колега. :wink:

Без труд няма постижения !

Снощи търках асмата пред блока със същият флекс купен от Лидл Де докато я заварявах че беше със скъсана заварка от паркиращите автомобили.
emil400 - помощник
Читаво направен ли е флекса.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: